Finn og rediger innholdselementene dine

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube Studio-innholdsbehandlingen.

Innholdselementer-siden i Studio-innholdsbehandlingen kan du finne informasjon om innholdselementer, eksportere informasjon om innholdselementer som regneark og endre innholdselementer enkeltvis eller flere på én gang.

Finn innholdselementer

Søk og filtrer for å finne innholdselementer

Søk etter innholdselementer

I Studio-innholdsbehandlingen kan du skrive inn søkeord eller innholdselement-ID-er i søkefeltet øverst på siden for å finne bestemte innholdselementer.

Filtrer for å finne innholdselementer

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. På menyen til venstre velger du Innholdselementer .
  3. Klikk på filterlinjen , og velg filtre. Du kan velge flere filtre for å finstemme søket.
  4. Klikk på BRUK.

Innholdselementer-siden  er automatisk filtrert etter innholdselementene dine. Klikk på Viser-rullegardinmenyen øverst på siden for å bytte til innholdselementer du ikke eier (Andres innholdselementer), eller Alle innholdselementer. For å se innholdselementer du ikke eier, må du bruke minst ett annet filter.

Eksporter informasjon om innholdselementer

Du kan eksportere en liste over innholdselementer som CSV-regneark eller Google-regneark. Du kan eksportere opptil to millioner innholdselementer om gangen. Hvis du vil se detaljer om alle innholdselementene dine, kan du også bruke rapporten om innholdselementer.

For å eksportere en liste over innholdselementer:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. På menyen til venstre klikker du på Innholdselementer .
  3. Merk av i boksen ved siden av innholdselementene du vil eksportere.
    • Du kan klikke på filterlinjen for å bruke et filter.
    • For å velge alle innholdselementene på en side merker du av i «Velg alle»-boksen øverst.
    • For å velge alle innholdselementene på alle sidene merker du av i «Velg alle»-boksen øverst og klikker på «Velg alle som samsvarer».
      • Merk: Du kan eksportere maksimalt to millioner innholdselementer om gangen. Hvis du trenger informasjon om alle innholdselementene dine, kan du også bruke rapporten om innholdselementer.
  4. Klikk på Eksportér etterfulgt av Kommadelte verdier (.CSV) eller Google Regneark (ny fane).
    • Behandlingen av filen starter. Du kan gå vekk fra denne siden eller utføre andre massehandlinger mens filen behandles.
  5. Når filen er ferdigbehandlet, kan du gjøre følgende:
    • CSV-filer: Klikk på LAST NED på banneret øverst.
    • Google Regneark: Klikk på ÅPNE REGNEARK I ET NYTT VINDU på banneret øverst.

Filen inneholder informasjon om hvert av innholdselementene du har valgt.

Tips: Bruk etiketter til å sortere innholdselementene dine, slik at det blir enklere å finne og redigere dem.

Rediger innholdselementer

Rediger innholdselementer enkeltvis

Slik redigerer du ett enkelt innholdselement:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. På menyen til venstre klikker du på Innholdselementer .
  3. Klikk på tittelen til et innholdselement for å åpne detaljsiden.
  4. Gjør endringene.
  5. Klikk på LAGRE.
Rediger flere innholdselementer om gangen

Du kan oppdatere opptil 2500 innholdselementer per massehandling. Denne grensen gjelder ikke for etiketter for innholdselementer. Slik endrer du flere innholdselementer samtidig:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. På menyen til venstre klikker du på Innholdselementer .
  3. Merk av i boksen ved siden av innholdselementene du vil oppdatere.
    • Merk av i boksen øverst for å velge alle innholdselementene på siden.
    • For å velge alle innholdselementene på alle sidene merker du av i boksen øverst og klikker på «Velg alle som samsvarer».
  4. Klikk på Rediger , og velg hva slags type endring du vil gjøre.
  5. Gjør endringene.
    • For å legge til andre typer endringer klikker du på Legg til endring .
  6. Når du er ferdig, klikker du på OPPDATER INNHOLDSELEMENTER.
    • Hvis endringen går ut på noe annet enn å legge til etiketter for innholdselementer, må du bekrefte antallet innholdselementer i et forgrunnsvindu.

Merk: Hvis du endrer samsvarsregelene for flere innholdselementer samtidig, må du bekrefte hvilke krav som skal oppdateres:

• Oppdater bare kravene som er fremsatt i henhold til de opprinnelige samsvarsreglene: Krav med regler som endres manuelt i etterkant, blir ikke oppdatert.
  • Oppdater alle kravene som er fremsatt mot de valgte innholdselementene: Kravene for alle de valgte innholdselementene blir oppdatert.

Forstå detaljsiden for innholdselementer

På detaljsiden kan du finne mer informasjon om innholdselementet og redigere det. Nærmere bestemt er følgende sider tilgjengelige på menyen til venstre:

• Metadata : Informasjon om et innholdselement, for eksempel tittel, ID, type, artist, leverandør og datoen det ble lagt til. Avhengig av eierskapet er det ikke sikkert du har tillatelse til å redigere visse metadata. Finn ut mer om metadata for innholdselementer.
  • Problemer : En liste over problemer knyttet til innholdselementet som krever handling, for eksempel eierskapskonflikter.
  • Eierskap og regler : Informasjon om eierskap for innholdselementer og samsvarsregler for videoer det er gjort krav på. Bruk denne siden til å finne og sende melding til innholdselementeiere – klikk på e-postikonet .
  • Referanser : De aktive referansene som Content ID bruker til å gjøre krav på videoer.
  • Analytics : Resultat- og inntektsdata for innholdselementet. Finn ut mer om Analytics.
  • Videoer med krav : En liste over videoer som er gjort krav på via innholdselementet. Finn ut mer om videoer det er gjort krav på.
  • Bare innholdselementer av typen «Musikk»: Det er andre sider for innbyggingsforhold for innholdselementer av typen «Musikk», for eksempelDelinger  og Innbygd i .