Sisältökohteiden löytäminen ja muokkaaminen

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.

Studion Content Managerin Sisältökohteet ‐sivulta näet sisältökohteita koskevia tietoja, voit eksportoida sisältökohteet laskentataulukkona sekä voit muokata sisältökohteita yksitellen tai joukkotoiminnolla.

Sisältökohteiden etsiminen

Sisältökohteiden hakeminen ja suodattaminen

Sisältökohteiden hakeminen

Voit hakea sisältökohteita avainsanan tai tunnuksen mukaan Studio Content Managerin sivun yläreunan hakupalkista .

Sisältökohteiden suodattaminen

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältökohteet .
  3. Klikkaa suodatinpalkkia ja valitse suodattimet. Tarkenna hakua valitsemalla useita suodattimia.
  4. Valitse KÄYTÄ.

Sisältökohteet ‑sivulla näkyy automaattisesti vain omat sisältökohteesi. Klikkaamalla sivun yläreunasta Näytetään-valikkoa voit tuoda esiin muutkin kuin itse omistamasi sisältökohteet (Muiden sisältökohteet) tai Kaikki sisältökohteet. Näyttääksesi muiden omistamat sisältökohteet sinun on valittava ainakin yksi suodatin.

Sisältökohdetietojen eksportointi

Voit eksportoida sisältökohdelistan .CSV-tiedostona tai Google Sheet ‑taulukkona. Kerrallaan voi eksportoida enintään kaksi miljoonaa sisältökohdetta. Näet tiedot kaikista sisältökohteistasi myös sisältökohderaportista.

Sisältökohdelistan eksportointi:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Sisältökohteet .
  3. Merkitse valintaruutu kunkin eksportoitavan sisältökohteen vierestä.
    • Voit lisätä suodattimia klikkaamalla suodatinpalkkia .
    • Voit valita kaikki sivun sisältökohteet merkitsemällä "Valitse kaikki" ‑ruudun valituksi.
    • Jos haluat valita kaikki sisältökohteet kaikilta sivuilta, merkitse yläosan "Valitse kaikki" ‑ruutu valituksi ja klikkaa "Valitse kaikki vastaavat".
      • Huom. Voit eksportata enintään 2 miljoonaa sisältökohdetta kerralla. Saat tarvittaessa lisätietoja kaikista sisältökohteistasi sisältökohderaportista.
  4. Klikkaa Vie ja sitten Pilkuilla erotetut arvot (.CSV) tai Google Sheets (uusi välilehti).
    • Tiedoston käsittely alkaa. Voit poistua tältä sivulta tai tehdä muita joukkotoimintoja tiedoston käsittelyn aikana.
  5. Tiedoston käsittelyn jälkeen:
    • .CSV-tiedostot: Klikkaa yläbannerista LATAA.
    • Google Sheets: Klikkaa yläbannerista AVAA TAULUKKO UUTEEN IKKUNAAN.

Tiedostossa on tiedot kaikista valitsemistasi sisältökohteista.

Vinkki: Sisältökohdetunnisteiden avulla voit järjestää sisältökohteet, jolloin niiden löytäminen ja muokkaaminen on helpompaa.

Sisältökohteiden muokkaaminen

Yksittäisen sisältökohteen muokkaaminen

Näin teet muutoksia yksittäiseen sisältökohteeseen:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Sisältökohteet .
  3. Avaa sisältökohteen tietosivu klikkaamalla sisältökohteen nimeä.
  4. Tee tarvittavat muutokset.
  5. Klikkaa TALLENNA.
Sisältökohteiden joukkomuokkaaminen

Voit päivittää yhdellä joukkotoiminnolla enintään 2 500 sisältökohdetta. Tämä ei kuitenkaan koske sisältökohdetunnisteita. Näin muokkaat useita sisältökohteita yhdellä kertaa:

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Sisältökohteet .
  3. Merkitse valintaruutu kunkin päivitettävän sisältökohteen vierestä.
    • Voit valita kaikki saman sivun sisältökohteet sivun yläosan ruudusta.
    • Jos haluat valita kaikki sisältökohteet kaikilta sivuilta, merkitse yläosan ruutu valituksi ja klikkaa "Valitse kaikki vastaavat".
  4. Klikkaa Muokkaa ja valitse, millaisen muutoksen haluat tehdä.
  5. Tee tarvittavat muutokset.
    • Jos haluat tehdä muita joukkomuokkauksia, klikkaa Lisää editointi .
  6. Klikkaa lopuksi PÄIVITÄ SISÄLTÖKOHTEET.
    • Muissa kuin sisältökohdetunnisteen muutoksissa sisältökohteiden määrä on vahvistettava ponnahdusikkunassa.

Huom. Jos muutat useiden sisältökohteiden osumakäytäntöä yhdellä kertaa, sinun on vahvistettava, mitkä vaatimukset päivitetään.

• Päivitä vain alkuperäisen osumakäytännön perusteella luodut vaatimukset: Jos vaatimuksen käytäntöä on myöhemmin muokattu manuaalisesti, se ei päivity.
  • Päivitä valittujen sisältökohteiden perusteella luodut vaatimukset: Kaikkien valittujen sisältökohteiden vaatimukset päivittyvät.

Sisältökohteen tietosivu

Sisältökohteen tietosivulta näet tarkempia tietoja sisältökohteesta ja voit tehdä siihen muutoksia. Vasemmasta valikosta näet nämä sivut:

• Metadata : Tietoa sisältökohteesta, esimerkiksi nimi, tunnus, tyyppi, artisti, tarjoaja ja lisäyspäivä. Sinulla ei välttämättä ole oikeutta muuttaa kaikkea metadataa riippuen omistajuudesta. Lue lisää sisältökohteen metadatasta.
  • Ongelmat : Sisältökohteeseen liittyvät omistajuusristiriidat ja muut ongelmat, jotka odottavat ratkaisua.
  • Omistajuus ja käytäntö : Vaatimuksen kohteena olevien videoiden sisältökohteiden omistajuustiedot ja osumakäytäntö. Tältä sivulta voit olla yhteydessä sisältökohteiden omistajiin klikkaamalla sähköpostikuvaketta .
  • Viitteet : Aktiiviset viitteet, joiden perusteella Content ID ‐järjestelmä tekee vaatimuksia videoista.
  • Tilastot : Sisältökohteen tehokkuus- ja tulodata. Lue lisää tilastoista.
  • Vaatimuksen kohteena olevat videot : Lista videoista, joista on tehty vaatimus sisältökohteen perusteella. Lue lisää vaatimuksen kohteena olevista videoista.
  • Vain musiikkisisältökohteet: Musiikkisisältökohteille on muita sivuja, joilla käsitellään upotettuja suhteita, esimerkiksi Osuudet  ja Upotettu .