Soek en wysig jou komponente

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik. Kontak jou YouTube Vennootbestuurder om toegang te kry.

Jy kan deur die Komponente -bladsy in Studio Inhoudbestuurder inligting oor komponente kry, komponentinligting as ’n sigblad uitvoer, en komponente individueel of in groot maat wysig.

Soek komponente

Soek en filtreer om komponente te kry

Soek komponente

Gebruik die soekbalk  boaan die bladsy in Studio Inhoudbestuurder om komponente volgens sleutelwoord of komponent-ID te kry.

Filtreer om komponente te kry

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies Komponente  op die linkerkieslys.
  3. Klik die filtreerbalk  en kies filters. Kies veelvuldige filters om die soektog te verfyn.
  4. Klik op PAS TOE.

Die Komponente -bladsy word outomaties vir jou komponente gefiltreer. Klik die Wys tans-aftreklys boaan die bladsy om oor te skakel na die kyk van komponente wat jy nie besit nie (Nie my komponente nie) of Alle komponente. Jy moet minstens een ander filter gebruik om komponente te bekyk wat jy nie besit nie.

Voer komponentinligting uit

Jy kan ook ’n lys komponente as ’n .CSV-sigblad of as ’n Google-sigblad uitvoer. Die maksimum aantal komponente wat jy op een slag kan uitvoer, is 2 miljoen komponente. Jy kan ook die Komponenteverslag gebruik as jy inligting oor al jou komponente wil sien.

Hoe om ’n lys komponente uit te voer:

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Klik Komponente  op die linkerkieslys.
  3. Merk die blokkie langs elke komponent wat jy wil uitvoer.
    • Jy kan die filtreerbalk  klik om ’n filter toe te pas.
    • Merk die “Kies alles”-blokkie aan die bokant om al die komponente op ’n enkele bladsy te kies.
    • Merk die “Kies alles”-blokkie aan die bokant en klik dan “Kies alles wat pas” om alle komponente op alle bladsye te kies.
      • Let wel: Jy kan ’n maksimum van 2 miljoen komponente op ’n slag kies. Jy kan ook die Komponenteverslag gebruik as jy inligting oor al jou komponente wil kry.
  4. Klik Voer uit en dan Kommageskeide waardes (.CSV) of Google Blaaie (nuwe oortjie).
    • Daar sal begin word om die lêer te verwerk. Jy kan weg van hierdie bladsy af navigeer of ander grootmaathandelinge uitvoer terwyl die lêer verwerk word.
  5. Wanneer die lêer klaar verwerk is:
    • .CSV-lêers: Klik LAAI AF op die boonste banier.
    • Google Blaaier: Klik MAAK SIGBLAAIE IN NUWE VENSTER OOP op die boonste banier.

Die lêer bevat besonderhede oor elkeen van die komponente wat jy gekies het.

Wenk: Gebruik komponentetikette om jou komponente te organiseer sodat jy hulle maklik kan soek en kan wysig.

Wysig komponente

Wysig ’n enkele komponent

Hoe om ’n individuele komponent te wysig:

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Klik Komponente  op die linkerkieslys.
  3. Klik ’n komponenttitel om die komponent se besonderhedebladsy oop te maak.
  4. Bring jou wysigings aan.
  5. Klik STOOR.
Wysig veelvuldige komponente

Jy kan tot 2 500 komponente in een grootmaathandeling opdateer, behalwe vir die wysiging van komponentetikette, waarvoor die limiet nie geld nie. Hoe om veelvuldige komponente op een slag te wysig:

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Klik Komponente  op die linkerkieslys.
  3. Merk die blokkie langs elke komponent wat jy wil opdateer.
    • Merk die blokkie aan die bokant om al die komponente op ’n enkele bladsy te kies.
    • Merk die blokkie aan die bokant en klik “Kies alles wat pas” om alle komponente op alle bladsye te kies.
  4. Klik Wysig  en kies die soort wysiging wat jy wil aanbring.
  5. Bring jou wysigings aan.
    • Klik Voeg wysiging by om ander soorte wysigings aan te bring.
  6. Klik DATEER KOMPONENTE OP wanneer jy klaar is.
    • Behalwe vir die byvoeging van komponentetikette moet jy die aantal komponente wat gewysig word in ’n opspringvenster bevestig.

Let wel: Jy moet bevestig watter eise opgedateer moet word as jy die passingbeleid van veelvuldige komponente op een slag verander:

• Dateer slegs die eise op wat met gebruik van die oorspronklike passingbeleid geskep is: Eise met beleid wat later handmatig gewysig is, sal nie opgedateer word nie.
  • Dateer alle eise op wat teen die geselekteerde komponente geskep is: Eise van alle geslekteerde komponente sal opgedateer word.

Verstaan die Komponentbesonderhede-bladsy

Jy kan op die Komponentbesonderhede-bladsy meer inligting oor ’n komponent kry en wysigings aan die komponent aanbring. Die volgende bladsye is spesifiek deur die linkerkieslys beskikbaar:

• Metadata : Inligting oor ’n komponent, soos die titel, ID, soort, kunstenaar, verskaffer en datum bygevoeg daarvan. Jy sal, afhangend van jou eienaarskap, dalk nie toestemming hê om sekere metadata te wysig nie. Kry meer inligting oor komponentmetadata.
  • Kwessies : Lys kwessies wat met die komponent verband hou en optrede benodig, soos eienaarskapkonflikte.
  • Eienaarskap en beleid Inligting oor komponenteienaarskap en die passingbeleid vir opgeëisde video’s. Gebruik hierdie bladsy om komponenteienaars te soek en boodskappe aan hulle te stuur deur die e-posikoon  te klik.
  • Verwysings : Die aktiewe verwysings wat Content ID gebruik om video’s op te eis.
  • Analytics : Data oor komponentprestasie en -inkomste. Kry meer inligting oor Analytics.
  • Opgeëisde video’s : Lys video’s wat deur die komponent opgeëis is. Kry meer inligting oor opgeëisde video’s.
  • Slegs musiekkomponente: Musiekkomponente sal ander bladsye vir ingebedde verhoudings hê, soos Delings  en Ingebed in .