Masseopdatering af aktiver

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes system til Content ID-matchning.

Hvis du ønsker at opdatere bestemte oplysninger om aktiver på tværs af flere aktiver, kan du benytte funktionen til masseopdatering.

Sådan masseopdaterer du dine aktiver:

1. Vælg de aktiver, du vil opdatere, ved at afkrydse felterne ved siden af hvert aktiv. Hvis du vil opdatere alle de viste aktiver, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ovenover din liste over aktiver til venstre for rullemenuen Handlinger.
    • Hvis du for eksempel gerne vil bruge søgefiltre for aktiver til at få vist en specifik kategori for dine aktiver, kan du vælge og redigere dem alle på én gang eller vælge specifikke aktiver i den pågældende undergruppe til grupperedigering (se skærmbillede).
  2. Klik på rullemenuen Handlinger, og vælg "Matchpolitik" eller "Ejerskab", afhængigt af hvad du ønsker at opdatere.
  3. Foretag dine ønskede ændringer for de valgte aktiver på det efterfølgende skærmbillede.
    • Opdateringer af matchpolitik har som standard kun indflydelse på brugergenerede Content ID-krav, men du kan også anvende dine opdateringer for politikken på alle brugergenerede krav. Bemærk, at ændringer i matchpolitik ikke har indflydelse på brugspolitikker for indhold, du uploader.
  4. Klik på Anvend handlinger for at indsende ændringerne.

Bulk update assets

Du kan gennemse de masseopdateringsopgaver, du har påbegyndt, og deres aktuelle status ved at klikke på siden Status for masseopdatering under afsnittet Aktiver.