Iniciar la sessió a l'aplicació YouTube en un televisor intel·ligent o una videoconsola

Inicia la sessió a l'aplicació YouTube per utilitzar funcions com ara mirar contingut de pagament, subscriure't a canals i consultar la teva biblioteca.

Un cop hagis iniciat la sessió, pots navegar per l'aplicació YouTube al teu televisor intel·ligent o la teva videoconsola. També pots connectar el dispositiu al televisor intel·ligent i fer servir el telèfon o la tauleta com a comandament.

Nota:

Com es pot iniciar la sessió a YouTube en un televisor

Iniciar el procés d'inici de sessió en un televisor intel·ligent o una videoconsola

1. Per començar, obre l'aplicació YouTube al televisor o a la videoconsola. Si encara no està instal·lada, baixa l'aplicació YouTube des de la botiga d'aplicacions del televisor o de la consola.
  2. Ves al tauler de navegació de l'esquerra.
  3. Selecciona Inicia la sessió .

Pots iniciar la sessió a YouTube amb el telèfon, el televisor o el navegador web.

Continuar el procés d'inici de sessió amb el telèfon

Nota: l'inici de sessió amb el telèfon només està disponible en determinats dispositius. Si no pots iniciar la sessió amb el telèfon, prova d'iniciar la sessió al televisor o amb un navegador web.
  1. Comprova que el dispositiu mòbil estigui connectat a la mateixa xarxa Wi‑Fi que el teu televisor.
  2. Selecciona Inicia la sessió amb el telèfon.
  3. Al telèfon, obre l'aplicació YouTube.
  4. Segueix les instruccions per iniciar la sessió al televisor.

Continuar el procés d'inici de sessió al televisor

Nota: si no pots iniciar la sessió amb el televisor, prova d'iniciar la sessió amb el telèfon o amb un navegador web.
  1. Selecciona Inicia la sessió al televisor.
  2. Utilitza el teclat per introduir l'adreça electrònica o el número de telèfon del teu Compte de Google.
  3. Fes clic a Següent.
  4. Utilitza el teclat per introduir la contrasenya del teu Compte de Google.
  5. Verifica el teu compte.

Continuar el procés d'inici de sessió amb un navegador web

Nota: si no pots iniciar la sessió amb un navegador web, prova d'iniciar la sessió al televisor o amb el telèfon.
  1. Selecciona Inicia la sessió amb un navegador web.
  2. Es mostrarà un codi al televisor.
  3. Al telèfon, a la tauleta o a l'ordinador, obre un navegador i ves a youtube.com/tv/activate.
  4. Introdueix el codi que es mostra al televisor.
  5. Inicia la sessió amb el teu compte.

Utilitzar diversos comptes en un televisor intel·ligent o una videoconsola

A l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent o a la videoconsola, pots iniciar la sessió en diversos comptes i canviar fàcilment d'un compte a un altre. Les persones que visquin amb tu poden afegir-hi els seus comptes i els convidats poden fer servir YouTube amb la sessió tancada (mode de convidat). El mode de convidat permet que altres persones utilitzin YouTube al televisor o a la videoconsola amb la sessió tancada. Les accions que es facin amb la sessió tancada en mode de convidat no afectaran les recomanacions del teu compte.

Nota: si selecciones el perfil del teu fill o filla o un perfil de convidat de YouTube Kids, aniràs a YouTube Kids. Obtén més informació sobre aquesta experiència.

Afegir un altre Compte de Google en un televisor intel·ligent o una videoconsola

Per afegir un altre compte a l'aplicació YouTube del televisor intel·ligent o de la videoconsola:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor o a la videoconsola.
  2. Si l'aplicació s'obre i et pregunta "Qui està mirant?" selecciona l'opció corresponent:
    1. Convidat: et permet utilitzar YouTube amb la sessió tancada.
    2. YouTube Kids: permet que el teu fill o filla utilitzi YouTube Kids amb la sessió tancada. Aquesta opció només es mostrarà si has configurat un perfil de convidat a YouTube Kids.
    3. Afegeix un compte: et permet iniciar la sessió al teu compte.
    4. Afegeix un perfil de YouTube Kids: et permet iniciar la sessió en un perfil de YouTube Kids.
  3. Si l'aplicació s'obre amb la sessió iniciada en un compte:
    1. Ves al tauler de navegació de l'esquerra.
    2. A la part superior, selecciona la teva foto de perfil.
    3. A la pestanya Comptes, selecciona l'opció corresponent:
      1. Convidat: et permet utilitzar YouTube amb la sessió tancada.
      2. Afegeix un compte: permet que altres membres de la llar afegeixin el seu compte. Pots iniciar la sessió a YouTube amb el televisor o dispositiu personal.
      3. Configura YouTube Kids: et permet configurar un perfil de convidat de YouTube Kids que el teu fill o filla pot fer servir amb la sessió tancada.

Canviar d'un Compte de Google amb la sessió iniciada a un altre en un televisor intel·ligent o una videoconsola

Pots canviar fàcilment d'un compte amb la sessió iniciada a un altre al televisor intel·ligent o a la videoconsola.

Nota: només pots canviar entre comptes després d'afegir-los al televisor intel·ligent o a la videoconsola. Si necessites afegir un compte, segueix les instruccions anteriors i utilitza les instruccions que trobaràs aquí per canviar d'un compte a un altre.

Per canviar d'un compte amb la sessió iniciada a un altre a l'aplicació YouTube en un televisor intel·ligent o una videoconsola:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor o a la videoconsola.
  2. Si l'aplicació s'obre:
    1. Preguntant "Qui està mirant?":
      1. Selecciona el compte que vols fer servir a YouTube.
    2. Amb una sessió iniciada:
      1. Ves al tauler de navegació de l'esquerra.
      2. A la part superior, selecciona la foto de perfil.
      3. A la pestanya Comptes, selecciona el compte que vols utilitzar a YouTube.

Resoldre problemes d'inici de sessió en un televisor intel·ligent o una videoconsola

Si tens problemes per iniciar la sessió a YouTube amb el teu Compte de Google, pots obtenir ajuda per iniciar la sessió.

No s'admet l'inici de sessió directament a YouTube en dispositius Chromecast antics. Pots controlar la sessió d'emissió des del telèfon amb el compte amb què has iniciat la sessió al telèfon. Fent servir un comandament, pots utilitzar l'aplicació YouTube amb la sessió tancada.

Per interaccionar amb vídeos (com ara indicant els vídeos que t'agraden o subscrivint-te a creadors), continua utilitzant el teu dispositiu mòbil.