Meld aan by die YouTube-app op jou slim-TV of speletjiekonsole

Meld by die YouTube-app aan om kenmerke te gebruik soos om betaalde inhoud te kyk, op kanale in te teken, en jou Biblioteek te bekyk.

Nadat jy aangemeld het, kan jy op jou slim-TV of speletjiekonsole deur die YouTube-app beweeg. Jy kan ook jou toestel aan jou slim-TV koppel en jou foon of tablet as ’n afstandbeheerder gebruik.

Let wel:

Hoe om op jou TV by YouTube aan te meld

Begin die aanmeldproses op jou slim-TV of speletjiekonsole

1. Maak die YouTube-app op jou TV of speletjiekonsole oop om te begin. As dit nie reeds geïnstalleer is nie, moet jy die YouTube-app aflaai van jou TV of konsole se appwinkel af.
  2. Gaan na die linkerkantse navigasie.
  3. Kies Teken in .

Jy kan met jou foon, TV of webblaaier by YouTube aanmeld.

Gaan voort met die aanmeldproses met jou foon

Let wel: Aanmelding met jou foon is slegs op sekere toestelle beskikbaar. As jy nie met jou foon kan aanmeld nie, probeer om op jou TV of met ’n webblaaier aan te meld.
  1. Maak seker dat jou mobiele toestel op dieselfde wi-fi-netwerk as jou TV is.
  2. Kies Meld aan met jou foon.
  3. Maak die YouTube-app op jou foon oop.
  4. Volg die instruksies om by jou TV aan te meld.

Gaan voort met die aanmeldproses op jou TV

Let wel: As jy nie met jou TV kan aanmeld nie, probeer om met jou foon of met ’n webblaaier aan te meld.
  1. Kies Meld aan op jou TV.
  2. Gebruik die sleutelbord om jou e-posadres of foonnommer vir jou Google-rekening in te voer.
  3. Klik Volgende.
  4. Gebruik die sleutelbord om die wagwoord vir jou Google-rekening in te voer.
  5. Verifieer jou rekening.

Gaan voort met die aanmeldproses met ’n webblaaier

Let wel: As jy nie met ’n webblaaier kan aanmeld nie, probeer om op jou TV of met jou foon aan te meld.
  1. Kies Meld aan met ’n webblaaier.
  2. ’n Kode sal op jou TV gewys word.
  3. Maak ’n blaaier oop op jou foon, tablet of rekenaar, en gaan na youtube.com/tv/activate.
  4. Voer die kode in wat op jou TV gewys word.
  5. Meld aan met jou rekening.

Gebruik verskillende rekeninge op jou slim-TV of speletjiekonsole

Jy kan in die YouTube-app op jou slim-TV of speletjiekonsole by verskillende rekeninge aanmeld en maklik tussen hierdie rekeninge wissel. Lede van jou huishouding kan hul eie rekeninge byvoeg, en gaste kan YouTube gebruik wat afgemeld is (besoekermodus). Besoekermodus maak dit vir ander mense moontlik om YouTube op jou TV of speletjiekonsole te gebruik terwyl hulle afgemeld is. Enige handelinge wat uitgevoer word terwyl jy in besoekermodus afgemeld is, sal nie jou rekening se aanbevelings beïnvloed nie.

Let wel: Jy sal na YouTube Kids toe gaan as jy jou kind se profiel of ’n YouTube Kids-besoekerprofiel kies. Kom meer te wete oor hierdie ervaring.

Voeg nog ’n Google-rekening op jou slim-TV of speletjiekonsole by

Om nog ’n rekening in die YouTube app op jou slim-TV of speletjiekonsole by te voeg:

1. Maak die YouTube-app op jou TV of speletjiekonsole oop.
  2. Kies die toepaslike opsie as die app oopmaak en jou vra “Wie kyk?”:
    1. Besoeker: Maak dit vir jou moontlik om YouTube afgemeld te gebruik.
    2. YouTube Kids: Maak dit vir jou kind moontlik om YouTube Kids te gebruik terwyl hulle afgemeld is. Hierdie opsie sal net verskyn as jy ’n YouTube Kids-besoekerprofiel opgestel het.
    3. Voeg rekening by: Maak dit vir jou moontlik om by jou rekening aan te meld.
    4. Voeg YouTube Kids-profiel by: Maak dit vir jou moontlik om by ’n YouTube Kids-profiel aan te meld.
  3. As die app oopmaak terwyl dit by ’n rekening aangemeld is:
    1. Gaan na die linkerkantse navigasie.
    2. Kies jou profielfoto bo-aan.
    3. Kies die toepaslike opsie in die Rekeninge-oortjie:
      1. Besoeker: Maak dit vir jou moontlik om YouTube afgemeld te gebruik.
      2. Voeg rekening by: Maak dit vir ander lede van jou huishouding moontlik om hul rekening by te voeg. Jy kan met jou TV of persoonlike toestel by YouTube aanmeld.
      3. Stel YouTube Kids op: Maak dit vir jou moontlik om ’n YouTube Kids-besoekerprofiel op te stel wat jou kind kan gebruik terwyl hulle afgemeld is.

Switch between signed in Google Accounts on your smart TV or game console

You can easily switch between signed in accounts on your smart TV or game console.

Note: You can only switch between accounts after you’ve added the account on your smart TV or game console. If you need to add an account, use the instructions above and then use the instructions here to switch between accounts.

To switch between signed in accounts in the YouTube app on your smart TV or game console:

1. Open the YouTube app on your TV or game console.
  2. If the app opens:
    1. Asking you “Who’s Watching?”:
      1. Select the account you’d like to use for YouTube.
    2. Already signed in to an account:
      1. Go to the left-hand navigation.
      2. At the top, select the profile picture.
      3. Within the Accounts tab, select the account you’d like to use for YouTube.

Foutspoor aanmeldkwessies op jou slim-TV of speletjiekonsole

As jy probleme ondervind om met jou Google-rekening by YouTube aan te meld, kan jy hulp kry om aan te meld.

Direkte aanmelding by YouTube op ouer Chromecast-toestelle word nie gesteun nie. Jy kan jou uitsaaisessie van jou foon af beheer met die rekening wat op jou foon aangemeld is. Jy kan die YouTube-app gebruik terwyl jy afgemeld is deur ’n afstandbeheerder te gebruik.

Hou aan om jou mobiele toestel te gebruik om interaksie met video’s te hê (soos om video’s op te duim of om op skeppers in te teken).