Wii U

Nu kan du titta på YouTube-videor på Wii U. I YouTube-appen kan du se de kanaler du prenumererar på och söka efter innehåll.

Du kan också styra YouTube på Wii U med telefonen, surfplattan eller datorn

Logga in

När du öppnar YouTube-appen första gången kan du logga in med ditt Google-konto. När du är inloggad får du tillgång till fler YouTube-funktioner som dina spellistor och prenumerationer.

Om du vill logga in med ditt Google-konto gör du så här:

På Wii U:

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Välj Logga in.

På datorn:

1. Besök www.youtube.com/tv/activate i webbläsaren.
  2. Ange koden som visas på Wii U-enheten.
  3. Ange eller välj ditt Google-konto och klicka på Tillåt.
Spela upp videor

När du har valt en video som du vill spela upp visas ett fält med knappar som gör det möjligt att göra följande:

• Start  – återgå till startskärmen.
  • Sök  – hitta en ny video att titta på.
  • Pausa/återuppta – tryck på knappen A för att pausa eller återuppta uppspelningen av videon.
  • Snabbspola framåt – tryck till höger på styrkorset för att snabbspola framåt tio sekunder.
  • Snabbspola bakåt – tryck till vänster på styrkorset för att spola tillbaka tio sekunder.
  • Textning – visa tillgänglig textning för videon med det här alternativet.
  • Rapportera  – rapportera att det finns olämpligt innehåll i videon.
Söka efter videor

Välj Sök om du vill söka efter dina favoritvideor på YouTube. Resultaten slutförs automatiskt när du anger dina sökord.