Var du kan titta: enheter och kabel- och parabolleverantörer som stöds

Förutom på datorn, telefonen eller surfplattan kan du titta på YouTube på tv via många enheter som är tillgängliga över hela världen.

Vi arbetar ständigt för att göra YouTube tillgängligt på nya enheter. Tala om vilken enhet du vill ha stöd för i framtiden.

Obs! YouTube kanske inte är tillgängligt på vissa enhetsmodeller, även om enhetstillverkaren anges nedan.

Spelkonsoler

Microsoft
  • Xbox Series S|X
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
  • Xbox 360

Nintendo

• Switch

SONY

• PlayStation 5
  • PlayStation 4 Pro
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3

Smart-tv

• Amazon Fire TV Editions
  • Android TV
  • Funai
  • Google TV
  • Hisense
  • LG
  • Panasonic
  • Philips
  • Pioneer
  • Samsung
  • Sharp
  • Skyworth
  • Sony
  • TCL
  • Toshiba
  • TPV
  • Vestel
  • VIZIO

Streamingenheter

• Amazon Fire TV
  • Android TV-streamingenheter
  • Apple TV (fjärde generationen eller senare)
  • Chromecast
  • Google TV-streamingenheter
  • Roku
  • TiVo

Kabel- och parabolleverantörer

YouTube är tillgängligt på de flesta kabel- och parabolenheter, inklusive Android-baserade operatörsenheter. Om du vill ha mer information om exakt vilka enheter som stöds kontaktar du din kabel- eller parabolleverantör direkt.