Wii U

Nu kan du titta på YouTube-videor på Wii U. I YouTube-appen kan du se de kanaler du prenumererar på och söka efter innehåll.

Du kan också styra YouTube på Wii U med telefonen, surfplattan eller datorn

Logga in

När du öppnar YouTube-appen första gången kan du logga in med ditt Google-konto. När du är inloggad får du tillgång till fler YouTube-funktioner som dina spellistor och prenumerationer.

Om du vill logga in med ditt Google-konto gör du så här:

På Wii U:

1. Öppna appen YouTube for Wii.
  2. Öppna INLOGGNING OCH INSTÄLLNINGAR.
  3. Välj LOGGA IN.

På datorn

1. Öppna www.youtube.com/activate i webbläsaren.
  2. Ange koden som visas på Wii U-enheten.
  3. Klicka på knappen Tillåt åtkomst
Spela upp videor

När du har valt en video som du vill spela upp visas ett fält med knappar som gör det möjligt att göra följande:

• Start  – återgå till startskärmen.
  • Sök  – hitta en ny video att titta på.
  • Pausa/återuppta  – pausa eller återuppta uppspelningen av videon.
  • Snabbspola framåt  – snabbspola framåt i tio sekunder.
  • Snabbspola bakåt  – snabbspola bakåt i tio sekunder.
  • Textning  – visa tillgänglig textning för videon med det här alternativet.
  • Rapportera  – rapportera att det finns olämpligt innehåll i videon.
Söka efter videor

Med Sök kan du söka efter dina favoritvideor på YouTube. Resultaten slutförs automatiskt när du anger dina sökord.