Waar je kunt kijken: ondersteunde apparaten, kabel- en satellietproviders

Je kunt YouTube niet alleen op je computer, telefoon of tablet bekijken, maar ook op tv via allerlei apparaten die wereldwijd verkrijgbaar zijn.

We stellen YouTube op steeds meer apparaten beschikbaar. Laat ons weten voor welk apparaat jij graag ondersteuning wilt hebben.

Opmerking: Op sommige apparaatmodellen is YouTube misschien niet beschikbaar, zelfs niet als de fabrikant van het apparaat hieronder wordt vermeld.

Gameconsoles

Microsoft
  • Xbox Series S|X
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
  • Xbox 360

Nintendo

• Switch

Sony

• PlayStation 5
  • PlayStation 4 Pro
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3

Smart-tv's

• Amazon Fire TV Edition
  • Android TV's
  • Funai
  • Google TV's
  • Hisense
  • LG
  • Panasonic
  • Philips
  • Pioneer
  • Samsung
  • Sharp
  • Skyworth
  • Sony
  • TCL
  • Toshiba
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio

Mediastreaming-apparaten

• Amazon Fire TV
  • Streaming-apparaten met Android TV
  • Apple TV (4e generatie of hoger)
  • Chromecast
  • Streamingapparaten met Google TV
  • Roku
  • TiVo

Kabel- en satellietproviders

YouTube is beschikbaar op de meeste kabel- en satellietapparaten, waaronder Android-apparaten van providers. Neem rechtstreeks contact op met je kabel- of satellietprovider voor meer informatie over welke apparaten worden ondersteund.