Wii U

Nyt voit katsoa YouTube-videoita Wii U:lla. YouTube-sovelluksella voit katsella tilattuja kanavia ja hakea sisältöä.

Voit myös ohjata Wii U:n YouTube-sovellusta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella

Sisäänkirjautuminen

Kun avaat YouTube-sovelluksen ensimmäistä kertaa, voit kirjautua sisään Google-tililläsi. Kun olet kirjautunut sisään, voit käyttää YouTuben lisäominaisuuksia, kuten soittolistoja ja tilauksia.

Kirjaudu Google-tilillesi seuraavasti:

Wii U:

1. Avaa YouTuben Wii-sovellus.
  2. Siirry kohtaan KIRJAUTUMINEN JA ASETUKSET.
  3. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN.

Tietokone:

1. Siirry selaimella sivulle www.youtube.com/activate.
  2. Lisää Wii U:ssa näkyvä koodi.
  3. Klikkaa Salli käyttö ‑painiketta.
Videoiden toistaminen

Valittuasi toistettavan videon näet soittimen ohjaimet, joita voit käyttää seuraaviin toimintoihin:

• Etusivu : Palaa etusivulle.
  • Haku : Hae uusia videoita katseltavaksi.
  • Keskeytä/toista : Keskeytä video tai jatka toistoa.
  • Kelaus eteenpäin: Kelaa videota eteenpäin 10 sekuntia.
  • Kelaus taaksepäin : Kelaa videota taaksepäin 10 sekuntia.
  • Tekstitykset: Näytä videon mahdolliset tekstitykset.
  • Tee ilmoitus : Tee ilmoitus videon sopimattomasta sisällöstä.
Videoiden hakeminen

Valitsemalla haun voit hakea YouTubesta suosikkivideoitasi. Kun kirjoitat hakutermejä, ne täydennetään automaattisesti.