Wii U

Nu kan du se YouTube-videoer på Wii U. I YouTube-appen kan du se de kanaler, som du abonnerer på, og søge efter indhold.

Du kan også betjene YouTube på Wii U med din telefon, tablet eller computer

Log ind

Når du første gang åbner YouTube-appen, kan du logge ind med din Google-konto. Når du er logget ind, har du adgang til flere YouTube-funktioner, f.eks. dine playlister og abonnementer.

Du kan logge ind med din Google-konto ved at følge denne vejledning:

På din Wii U:

1. Åbn appen YouTube til Wii.
  2. Gå til LOGIN OG INDSTILLINGER.
  3. Vælg LOG IND.

På din computer

1. Gå til www.youtube.com/activate i din browser.
  2. Indtast koden, der er angivet på din Wii U.
  3. Klik på knappen Tillad adgang
Afspil videoer

Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspillerens knapper, så du kan udføre følgende handlinger:

• Start – gå tilbage til startskærmen.
  • Søg – find en ny video, du vil se.
  • Sæt på pause/genoptag – sæt videoen på pause, eller genoptag afspilningen.
  • Spol frem – vælg denne funktion for at spole 10 sekunder frem.
  • Spol tilbage – vælg denne funktion for at spole 10 sekunder tilbage.
  • Undertekster – hvis videoen har undertekster, skal vælge dette for at se dem.
  • Rapportér – rapportér videoen for upassende indhold.
Søg efter videoer

Vælg Søg for at søge efter dine yndlingsvideoer på YouTube. Når du indtaster søgetermer, udfyldes søgeresultaterne automatisk.