Wii U

Ara pots mirar vídeos de YouTube a la Wii U. A l'aplicació YouTube, pots veure els canals a què t'has subscrit i cercar contingut.

També pots controlar YouTube a la Wii U amb el telèfon, la tauleta o l'ordinador

Iniciar la sessió

En obrir l'aplicació YouTube per primera vegada, pots iniciar-hi la sessió amb el Compte de Google. Quan ho hagis fet, podràs accedir a més funcions de YouTube, com ara les teves llistes de reproducció i subscripcions.

Per iniciar la sessió amb el teu Compte de Google, segueix aquests passos:

A la Wii U:

1. Obre l'aplicació YouTube per a Wii.
  2. Ves a INICI DE SESSIÓ I CONFIGURACIÓ.
  3. Selecciona INICIA LA SESSIÓ.

A l'ordinador:

1. Al navegador, ves a www.youtube.com/activate.
  2. Introdueix el codi que es mostra a la Wii U.
  3. Fes clic al botó Permet l'accés
Reproduir vídeos

Un cop hagis seleccionat un vídeo per reproduir, veuràs una barra amb els controls del reproductor que et permetrà fer el següent:

• Inici : torna a la pantalla d'inici.
  • Cerca : cerca vídeos nous.
  • Posa en pausa o reprèn : posa en pausa o reprèn el vídeo.
  • Avança ràpidament : avança el vídeo ràpidament 10 segons.
  • Rebobina : rebobina el vídeo 10 segons.
  • Subtítols : si el vídeo té subtítols, selecciona aquesta opció per veure'ls.
  • Informa : informa sobre el contingut inadequat del vídeo.
Cercar vídeos

Per cercar els teus vídeos preferits de YouTube, selecciona Cerca . A mesura que introdueixis els termes de cerca, els resultats s’aniran autocompletant.