On es pot veure: dispositius compatibles i proveïdors de serveis per cable i satèl·lit

A més de l'ordinador, el telèfon o la tauleta, pots fer servir molts altres dispositius disponibles arreu del món per veure YouTube al televisor.

Estem incorporant YouTube a nous dispositius constantment. Fes-nos saber amb quins dispositius vols que YouTube sigui compatible més endavant.

Nota: és possible que YouTube no estigui disponible en alguns models de dispositius, encara que el fabricant del dispositiu figuri a continuació.

Videoconsoles

Microsoft
  • Xbox Series S|X
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
  • Xbox 360

Nintendo

• Switch

SONY

• PlayStation 5
  • PlayStation 4 Pro
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3

Televisors intel·ligents

• Amazon Fire TV Edition
  • Android TV
  • Funai
  • Google TV
  • Hisense
  • LG
  • Panasonic
  • Philips
  • Pioneer
  • Samsung
  • Sharp
  • Skyworth
  • Sony
  • TCL
  • Toshiba
  • TPV
  • Vestel
  • VIZIO

Dispositius multimèdia de reproducció en continu

• Amazon Fire TV
  • Dispositius de reproducció en continu Android TV
  • Apple TV (quarta generació o generacions posteriors)
  • Chromecast
  • Dispositius de reproducció en continu de Google TV
  • Roku
  • TiVo

Proveïdors de serveis per cable i satèl·lit

YouTube està disponible a la majoria de dispositius per cable i satèl·lit, inclosos els dispositius amb Android. Per obtenir més informació sobre quins són els dispositius compatibles, contacta directament amb el proveïdor de serveis per cable o satèl·lit.