Xbox 360

Med YouTube-appen på Xbox 360 kan du se dine abonnementer og nemt finde dine favoritvideoer på YouTube.

Du kan også betjene YouTube på Xbox 360 med din telefon, tablet eller computer

Log ind

Første gang du bruger YouTube-appen, skal du logge ind med din Xbox Live-konto. Tryk på A for at logge ind. Når du er logget ind på din Xbox Live-konto, kan du logge ind på YouTube-appen. Sådan gør du:

På Xbox 360:

1. Åbn YouTube-appen.
  2. Åbn Guiden i venstre side, og vælg Log ind.

På en computer, tablet eller telefon:

1. Gå til www.youtube.com/activate.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge den konto, du vil logge ind på.
  3. Angiv aktiveringskoden, der vises på din Xbox 360, og klik på Fortsæt.
  4. Vælg Acceptér på det næste skærmbillede.

Hvis du efter at have fulgt vejledningen ovenfor tror, at du har logget ind på en forkert konto, skal du følge denne vejledning:

1. Åbn Guiden til venstre i din Xbox 360, og rul ned til Indstillinger i bunden.
  2. Vælg Log ind, og klik derefter på OK.
  3. På din computer, tablet eller telefon skal du logge ud af YouTube og logge ind igen med den ønskede konto.
  4. Gentag youtube.com/activate-processen.
Se og søg efter videoer

Søg efter videoer

Tryk på Y på YouTubes hovedmenu for at søge efter videoer. Mens du søger, kan du trykke på Y for at tilføje et mellemrum og X for at slette et tegn.
  • Søgeforslag: Når du indtaster din forespørgsel, får du vist søgeforslag under søgefeltet. Fra tastaturet kan du trykke op på D-pad eller venstre stick, indtil den ønskede forespørgsel fremhæves. Derefter skal du trykke på A for at søge efter forespørgslen.
  • Gennemse videoer: Mens du søger, vises relevante videoer nederst på skærmen. Tryk til venstre eller højre på D-pad eller venstre stick for at gennemse videoresultaterne.
  • Korriger din søgning: Tryk D-pad/venstre stick op for at vende tilbage til søgefeltet og korrigere dine søgetermer.

Videokontrolknapper

Mens en video afspilles, kan du trykke på A for at vise afspillerens kontrolfunktioner, som giver dig mulighed for at gøre følgende:
  • Start – gå tilbage til startskærmen.
  • Spol tilbage  – spol 10 sekunder tilbage.
  • Pause/afspil  – sæt videoen på pause, eller genoptag afspilningen.
  • Spol frem  – spol 10 sekunder frem.
  • Undertekster – hvis videoen har undertekster aktiveret, skal du trykke på A for at aktivere denne funktion. Hvis CC-ikonet er låst, er undertekster ikke tilgængelige.
  • Spring tilbage: Spring tilbage til den forrige video på playlisten.
  • Spring frem: Spring frem til den næste video på playlisten.
  • Ekstra funktioner findes ved at vælge Flere handlinger:
    • Abonner på kanalen.
    • Giv videoen et like/dislike
    • Rapportér videoen for upassende indhold.
    • Søg efter videoer.
Fejlmeddelelse for Xbox

Hvis du ser fejlmeddelelsen "YouTube er ikke tilgængeligt lige nu", kan det skyldes en langsom internetforbindelse.

Nedenfor finder du nogle tips til at løse problemet:

• Tjek eller nulstil din internetforbindelse.
  • Kontakt din internetudbyder for at øge din internethastighed.
  • Genstart din Xbox.
  • Genstart YouTube-appen.