Xbox 360

Amb l'aplicació YouTube per a l'Xbox 360, pots consultar les teves subscripcions i trobar fàcilment els teus vídeos de YouTube preferits.

També pots controlar YouTube a l'Xbox 360 amb el telèfon, la tauleta o l'ordinador

Iniciar la sessió

El primer cop que s'obre l'aplicació YouTube, has d'iniciar la sessió amb el teu compte d'Xbox Live. Prem A per iniciar la sessió. Un cop hagis iniciat la sessió amb el teu compte d'Xbox Live, pots iniciar la sessió a l'aplicació YouTube. Per fer-ho, segueix aquests passos:

A Xbox 360:

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Obre la guia de l'esquerra i selecciona Inicia la sessió.

En un ordinador, un telèfon o una tauleta:

1. Visita www.youtube.com/activate.
  2. Si escau, selecciona amb quin compte vols iniciar la sessió.
  3. Introdueix el codi d'activació que es mostra a l'Xbox 360 i fes clic a Continua.
  4. Selecciona Accepta a la pantalla següent.

Si després dels passos anteriors creus que has iniciat la sessió al compte que no toca, segueix aquestes instruccions:

1. A l'Xbox 360, obre la guia de l'esquerra, desplaça't fins a la part inferior i selecciona Configuració.
  2. Selecciona Tanca la sessió i fes clic a D'acord.
  3. Tanca la sessió de YouTube a l'ordinador, al telèfon o a la tauleta i torna a iniciar-la amb el compte que vulguis.
  4. Repeteix el procés de youtube.com/activate.
Veure i cercar vídeos

Cercar vídeos

Al menú principal de YouTube, prem Y per cercar vídeos. Al quadre de cerca, prem Y per afegir espais i X per suprimir un caràcter.
  • Suggeriments de cerca: a mesura que introdueixis la consulta, es mostraran suggeriments a sota del quadre de cerca. Des del teclat, pots prémer amunt a la creu direccional o fer servir la palanca esquerra fins que se seleccioni la consulta que vulguis. A continuació, prem A per cercar-la.
  • Explorar vídeos: quan facis una cerca, es mostraran vídeos rellevants a la part inferior de la pantalla. Prem esquerra o dreta a la creu direccional o fes servir la palanca esquerra per explorar els resultats.
  • Modificar la cerca: per modificar els termes de cerca, prem amunt a la creu direccional o fes servir la palanca esquerra per tornar al quadre de cerca.

Controls de vídeo

Mentre s'estigui reproduint un vídeo, prem A perquè es mostrin els controls del reproductor, que et permetran fer les accions següents:
  • Inici : torna a la pantalla d'inici.
  • Rebobina : retrocedeix 10 segons.
  • Pausa/Reprodueix : posa en pausa el vídeo o reprèn la reproducció.
  • Avança ràpidament : avança 10 segons.
  • Subtítols : si el vídeo té subtítols, prem A per activar-los. Si la icona CC està ombrejada, els subtítols no estan disponibles.
  • Retrocedeix: torna al vídeo anterior de la llista de reproducció.
  • Avança: avança al vídeo següent de la llista de reproducció.
  • Pots trobar més funcions a Més accions, com ara:
    • Subscriure't al canal.
    • Valorar el vídeo amb M'agrada o No m'agrada.
    • Marcar el vídeo com a inadequat.
    • Cercar vídeos.
Missatge d'error d'Xbox

Si veus el missatge d'error "YouTube no està disponible en aquests moments", és possible que la teva connexió a Internet sigui lenta.

A continuació t'oferim alguns consells per resoldre el problema:

• Comprova o restableix la connexió a Internet.
  • Contacta amb el teu proveïdor d'Internet per augmentar-ne la velocitat.
  • Reinicia l'Xbox.
  • Reinicia l'aplicació YouTube.