PlayStation 3

Nyt voit katsoa YouTube-videoita PlayStation 3:lla. YouTube-sovelluksen kautta näet tilaamasi kanavat ja voit etsiä sisältöä.

Voit myös ohjata PlayStation 3:n YouTube-sovellusta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella

Kirjautuminen sisään
Kun avaat YouTube-sovelluksen ensimmäistä kertaa, voit kirjautua sisään Google-tililläsi. Kun olet kirjautunut sisään, voit käyttää YouTuben lisäominaisuuksia, kuten soittolistoja ja tilauksia. Kirjaudu sisään seuraavasti:
PlayStation 3:
  1. Siirry kohtaan KIRJAUTUMINEN JA ASETUKSET.
  2. Valitse X-painikkeella KIRJAUDU SISÄÄN. Näkyviin tulee aktivointikoodi.

Tietokone:

1. Mene osoitteeseen www.youtube.com/activate ja anna PlayStation 3:ssa näkyvä aktivointikoodi.
  2. Viimeistele kirjautuminen valitsemalla Salli käyttöoikeus.
Videoiden katseleminen
Kun olet valinnut toistettavan videon, näet soittimen ohjaimet, joita voit käyttää seuraaviin toimintoihin:
  • Etusivu : Palaa etusivulle.
  • Haku : Hae uusia videoita katseltavaksi.
  • Keskeytä/jatka : Keskeytä video tai jatka toistoa.
  • Kelaa eteenpäin: Kun videon etenemispalkki on valittuna, paina ohjaimella oikealle.
  • Kelaa taaksepäin: Kun videon etenemispalkki on valittuna, paina ohjaimella vasemmalle.
  • Tekstitykset : Näytä videon mahdolliset tekstitykset ja säädä tekstityksen näyttöasetuksia.
  • Tee ilmoitus : Tee ilmoitus videon sopimattomasta sisällöstä.