YouTuben katselu PlayStation 3:lla

Nyt voit katsoa YouTube-videoita PlayStation 3:lla. YouTube-sovelluksella voit katsella tilattuja kanavia ja hakea sisältöä.

Voit myös ohjata PlayStation 3:n YouTube-sovellusta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella

Sisäänkirjautuminen
Kun avaat YouTube-sovelluksen ensimmäistä kertaa, voit kirjautua sisään Google-tililläsi. Kun olet kirjautunut sisään, voit käyttää YouTuben lisäominaisuuksia, kuten soittolistoja ja tilauksia. Näin kirjaudut sisään:
PlayStation 3:
  1. Siirry kohtaan KIRJAUTUMINEN JA ASETUKSET.
  2. Valitse X-painikkeella KIRJAUDU SISÄÄN. Näet aktivointikoodin.

Tietokone:

1. Siirry osoitteeseen www.youtube.com/activate ja kirjoita PlayStation 3:ssa näkemäsi aktivointikoodi.
  2. Viimeistele kirjautuminen valitsemalla Salli käyttöoikeus.
Videoiden toistaminen
Kun olet valinnut toistettavan videon, näet soittimen ohjaimet, joita voit käyttää seuraaviin toimintoihin:
  • Etusivu : Palaa etusivulle.
  • Haku : Hae uusia videoita katseltavaksi.
  • Keskeytä/toista : Keskeytä video tai jatka toistoa.
  • Kelaa eteenpäin: Kun videon etenemispalkki on valittuna, paina ohjaimella oikealle.
  • Kelaa taaksepäin: Kun videon etenemispalkki on valittuna, paina ohjaimella vasemmalle.
  • Tekstitykset : Jos videossa on tekstitys, valitsemalla  voit näyttää tai piilottaa tekstityksen sekä muuttaa tekstityksen näyttämisen asetuksia.
  • Tee ilmoitus : Voit tehdä ilmoituksen videon sopimattomasta sisällöstä.