PlayStation 3

Du kan nu se YouTube-videoer på PlayStation 3. I YouTube-appen kan du se de kanaler, som du abonnerer på, og søge efter indhold.

Du kan også betjene YouTube på PlayStation 3 med din telefon, tablet eller computer

Log ind
Når du første gang åbner YouTube-appen, kan du logge ind med din Google-konto. Når logget ind, har du adgang til yderligere YouTube-funktioner, f.eks. dine afspilningslister og abonnementer. Sådan logger du ind:
På din PlayStation 3:
  1. Gå til LOG IND og INDSTILLINGER.
  2. Vælg LOG IND ved hjælp af X-knappen. Du burde nu kunne se en aktiveringskode.

På din computer:

1. Gå til www.youtube.com/activate, og indtast den aktiveringskode, der vises på PlayStation 3.
  2. Tryk på Tillad adgang, som fuldender login-processen.
Afspil videoer
Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspillerens kontrolknapper, så du kan udføre følgende handlinger:
  • Startside – Gå tilbage til startskærmen.
  • Søg – Find en ny video, som du vil se.
  • Sæt på pause/genoptag – Sæt videoen på pause, eller genoptag den.
  • Spol frem: Tryk til højre på controlleren med videoens statuslinje markeret for at spole frem i videoen.
  • Spol tilbage: Tryk til venstre på controlleren med videoens statuslinje markeret for at spole tilbage i videoen.
  • Undertekster – Hvis videoen har undertekster, skal du vælge dette for at slå videoens undertekster til eller fra og justere indstillingerne for visning af undertekster.
  • Rapportér – Rapportér videoen for upassende indhold.