Løsning af ejerskabskonflikter over aktiver

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes system til Content ID-matchning.

Afsnittet "Ejerskabskonflikter" i dit Content ID's afsnit "Opgaver" giver dig en løbende liste over aktiver, du ejer, der er stødt på modstridende påstande om ejerskab på YouTube-platformen. Ejerskabskonflikter over aktiver opstår, når flere indholdsejere gør krav på ejerskabsprocentdele for aktiver, der til sammen giver mere end 100 % inden for et bestemt område.

Hvad sker der, når der er en ejerskabskonflikt for et aktiv?

• Du ser aktivet i afsnittet "Ejerskabskonflikter" på alle indholdsejernes Content ID-konti, der er til gennemgang.
  • I de fleste tilfælde bliver aktive indtægtsgenereringskrav, der er foretaget på grundlag af aktivets referencemateriale, udsat, indtil konflikten er løst.
  • Hvis forskellige indholdsejere har angivet forskellige matchpolitikker (spor, tjen penge, bloker) for det samme aktivs krav, anvendes den mest restriktive politik.

Hvis du tjener penge på videoer, som der er gjort krav på, og som er baseret på et aktiv, der har en ejerskabskonflikt, kan du miste omsætning, indtil konflikten er løst. Din liste over ejerskabskonflikter er som standard sorteret efter "modstridende daglige visninger" for hvert enkelt aktiv. Dette gør det nemmere for dig at identificere og løse ejerskabskonflikterne med den højeste omsætningsprioritet først.

Løsning af ejerskabskonflikter over aktiver

Sådan sørger du for, at der er angivet passende ejerskabsoplysninger for dit aktiv:

1. Klik på aktivets navn for at hente oplysningssiden for aktivet frem.
  2. Klik på fanen Ejerskabspolitik for at se oplysningerne om ejerskabskonflikten.
    • Hvis du ukorrekt eller fejlagtigt har hævdet et territorialt ejerskab over et aktiv, skal du klikke på Fjern mit ejerskab for at redigere dine ejerskabsoplysninger.
    • Hvis du har bekræftet nøjagtigheden af dit angivne ejerskab eller har et spørgsmål til de andre indholdsejere, som du er i konflikt med, skal du klikke på Kontakt ejere. Det henter en forudfyldt, redigerbar kontaktformular frem, som er stilet til dem, så du nemt og hurtigt kan kommunikere med dem for at løse konflikten.
    • Du kan anmode om ejerskab for op til tre eksisterende ejerskabskonflikter pr. dag med en valgfri bemærkning til den anden indholdsejer, som du er i konflikt med. Efter anmodningen vil den anden indholdsejer få vist et handlingspunkt i køen Ejerskabsoverførsler i afsnittet Aktiver i Content ID-menuen.