Løsning af ejerskabskonflikter over aktiver

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

Ejerskabskonflikter over aktiver opstår, når flere indholdsejere tilsammen angiver over 100 % ejerskab over et aktiv i et specifikt område.

Se ejerskabskonflikter

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Problemer i venstre menu.
  3. Klik på filterbjælken , og vælg Problemtype og så Ejerskabskonflikt og så ANVEND.
    • Du kan også komme direkte dertil fra siden Kontrolpanel ved at klikke på linket Ejerskabskonflikter.
    • Klik på et kolonnenavn, hvis du vil sortere i listen. Du kan sortere efter følgende: Udløbsdato, aktivtitel, oprettelsesdato, berørte daglige visninger, visninger siden upload, antal berørte videoer, der er gjort krav på, eller varighed.
    • Du kan indsnævre din søgning ind ved at klikke på filterbjælken igen og tilføje flere filtre.
Bemærk!
  • Aktive indtægtsgenereringskrav, der er baseret på aktivets reference, udskydes typisk, indtil konflikten er løst.
  • Hvis forskellige indholdsejere har angivet forskellige matchpolitikker (spor, aktivér indtægtsgenerering, bloker) for det samme aktivs krav, anvendes den mest restriktive politik.

Reager på ejerskabskonflikter

På siden Problemer kan du få flere oplysninger om de andre indholdsejere, der har gjort krav på ejerskabet i samme område som dig. Du kan fjerne dit ejerskab, anmode om overførsel af ejerskab eller sende en besked til indholdsejerne:

1. I kolonnen Problemer kan du klikke på linket til en Ejerskabskonflikt ud for en aktivtitel.
    • Dette åbner siden Ejerskabskonflikt. På denne side kan du se oplysninger om de områder, hvor aktivets ejerskab er i konflikt.
    • Du kan filtrere listen efter Område eller Anden part.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for et eller flere områder.
  3. Vælg enten JUSTER EJERSKAB eller FJERN EJERSKAB:
    • JUSTER EJERSKAB: Vælg denne mulighed, hvis det er korrekt, at du har ejerskab over et aktiv i et område, og du vil anmode om overførsel af ejerskab fra de andre indholdsejere. Få flere oplysninger.
    • FJERN EJERSKAB: Vælg denne mulighed, hvis du ved en fejl har gjort krav på ejerskabet over et aktiv i et område. Dette fjerner dit ejerskab over det pågældende aktiv i de områder, du har valgt Hvis du vil fjerne ejerskab over flere aktiver, kan du gå til det næste afsnit, Fjern ejerskab for flere aktiver på én gang.
  4. Hvis du har spørgsmål til en indholdsejer, kan du klikke på Send en mail til ejeren ud for ejerens navn. Du får vist et pop op-vindue med en beskedskabelon adresseret til den pågældende indholdsejers mailadresse. Du kan redigere mailen eller beholde den, som den er. Når du er færdig, skal du klikke på SEND.
Du kan tjekke statussen på dine ejerskabskonflikter ved at gå til siden Problemer og filtrere efter Problemtypeog såEjerskabskonflikt. Klik derefter på Status, og vælg Påkrævet handling, Venter på eller Løst.

Fjern ejerskab for flere aktiver på én gang

På siden Problemer kan du fjerne ejerskabsoplysninger fra mange aktiver, hvor der er konflikt om ejerskabet, på én gang:

1. Klik på filterbjælken , og vælg Problemtype og så Ejerskabskonflikt og så ANVEND.
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de aktiver, du vil fjerne dit ejerskab fra.
  3. Klik på FJERN EJERSKAB.
  4. Vælg enten Globalt eller Specifikke områder:
    • Globalt: Vælg denne mulighed, hvis du ved en fejl har gjort globalt krav på ejerskabet over de aktiver, som du valgte i trin 2.
    • Specifikke områder: Vælg denne mulighed, hvis du ved en fejl har gjort krav på ejerskabet over de aktiver, du valgte i trin 2 i specifikke områder.
      • Hvis du har valgt Specifikke områder, kan du klikke på tekstfeltet og tilføje de områder, du vil fjerne ejerskab fra. Du kan også begynde at angive et områdenavn og vælge det fra rullemenuen.
  5. Tryk på BEKRÆFT.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du redigerer i flere af selve aktiverne på én gang, kan du gå til Rediger flere aktiver ad gangen.