Find og rediger dine aktiver

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

På siden Aktiver i Studio CMS kan du finde oplysninger om aktiver, eksportere aktivoplysninger som regneark og redigere aktiver enkeltvis eller flere ad gangen.

Find aktiver

Søg og filtrér for at finde aktiver

Søg efter aktiver

I Studio CMS kan du bruge søgefeltet øverst på siden til at finde aktiver ved hjælp af søgeord eller aktiv-id'er.

Filtrér for at finde aktiver

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktiver i menuen til venstre.
  3. Klik på filterbjælken , og vælg filtre. Vælg flere filtre for at justere din søgning.
  4. Klik på ANVEND.

Siden Aktiver er automatisk filtreret, så dine aktiver vises. Klik på rullemenuen Viser øverst på siden for at skifte mellem at se aktiver, som du ikke ejer (Ikke mine aktiver), eller Alle aktiver. Hvis du vil se aktiver, som du ikke ejer, skal du bruge mindst ét andet filter.

Eksportér aktivoplysninger

Du kan eksportere en liste over aktiver som et .CSV-regneark eller som et Google-regneark. Du kan maksimalt eksportere 2 millioner aktiver ad gangen. Hvis du vil se oplysninger om alle dine aktiver, kan du også bruge rapporten over aktiver.

Sådan eksporterer du en liste over aktiver:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Aktiver .
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de aktiver, du vil eksportere.
    • Du kan klikke på filterbjælken , hvis du vil anvende et filter.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på en enkelt side, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på alle sider, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst og derefter klikke på "Vælg alle matchende".
      • Bemærk! Du kan maksimalt eksportere 2 millioner aktiver ad gangen. Hvis du har brug for oplysninger om alle dine aktiver, kan du også bruge rapporten over aktiver.
  4. Klik på Eksportér og så Kommaseparerede værdier (.CSV) eller Google Sheets (ny fane).
    • Behandlingen af filen starter. Du kan gå væk fra siden eller udføre andre massehandlinger, mens filen bliver behandlet.
  5. Når filen er færdigbehandlet:
    • .CSV-filer: Klik på DOWNLOAD i det øverste banner.
    • Google Sheets: Klik på ÅBN REGNEARK I NYT VINDUE i det øverste banner.

Filen indeholder oplysninger om alle de aktiver, du har valgt.

Tip! Brug aktivetiketter til at organisere dine aktiver, så du nemmere kan finde og redigere dem.

Rediger aktiver

Rediger et enkelt aktiv

Sådan redigerer du et enkelt aktiv:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Aktiver .
  3. Klik på en aktivtitel for at åbne siden med aktivoplysninger.
  4. Foretag dine redigeringer.
  5. Klik på GEM.
Rediger flere aktiver

Du kan opdatere op til 2.500 aktiver i én massehandling. Denne grænse gælder dog ikke for redigering af aktivetiketter. Sådan redigerer du flere aktiver på én gang:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Aktiver .
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de aktiver, du vil opdatere.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på en enkelt side, skal du markere afkrydsningsfeltet øverst.
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på alle sider, skal du markere afkrydsningsfeltet øverst og klikke på "Vælg alle matchende".
  4. Klik på Rediger , og vælg den type redigering, du vil foretage.
  5. Foretag dine redigeringer.
    • Klik på Tilføj redigering for at tilføje andre typer redigeringer.
  6. Klik på OPDATER AKTIVER, når du er færdig.
    • Med undtagelse af tilfælde, hvor du tilføjer aktivetiketter, skal du altid bekræfte antallet af aktiver i et pop op-vindue, når du foretager redigeringer.

Bemærk! Hvis du ændrer matchpolitikken for flere aktiver på én gang, skal du bekræfte, hvilke krav der skal opdateres:

• Opdater kun de krav, der er oprettet ved hjælp af den oprindelige matchpolitik: Krav med politikker, der er redigeret manuelt på et senere tidspunkt, bliver ikke opdateret.
  • Opdater alle krav, der er oprettet mod de valgte aktiver: Krav på alle valgte aktiver bliver opdateret.

Om siden med aktivoplysninger

På siden med aktivoplysninger kan du finde flere oplysninger om et aktiv og redigere det. De følgende sider er tilgængelige i menuen til venstre:

• Metadata : Oplysninger om aktivet, f.eks. titel, id, type, kunstner, udbyder og tilføjelsesdato. Du har muligvis ikke tilladelse til at redigere visse metadata. Det afhænger af dit ejerskab. Få flere oplysninger om metadata for aktiver.
  • Problemer : En liste over problemer med aktivet, som du skal forholde dig til. Det kan f.eks. være ejerskabskonflikter.
  • Ejerskab og politik : Oplysninger om aktivejerskabet og matchpolitikken for videoer, der er gjort krav på. Du kan bruge denne side til at finde og skrive til aktivejere ved at klikke på mailikonet .
  • Referencer : De aktive referencer, som Content ID bruger til at gøre krav på videoer.
  • Analytics : Data om aktivers effektivitet og indtægtsgenerering. Få flere oplysninger om Analytics.
  • Videoer, der er gjort krav på : En liste over videoer, som der er gjort krav på ved hjælp af aktivet. Få flere oplysninger om videoer, der er gjort krav på.
  • Kun musikaktiver: Musikaktiver har andre sider til indlejringsforhold, f.eks. Delinger og Indlejret i .