Eksportér dine aktiver

Du kan eksportere de aktiver, som vises på listen Aktiver, i .csv-format. Sådan eksporterer du din liste over aktiver:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I venstre menu skal du klikke på Aktiver.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for alle de aktiver, du vil eksportere.
    • Du kan klikke på filterbjælken , hvis du vil anvende et filter. Du fjerner et filter ved at klikke på Fjern .
    • Hvis du vil vælge alle aktiver på en enkelt side, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst.
    • Hvis du vil vælge alle matchende aktiver på alle sider, skal du markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle" øverst og derefter klikke på "Vælg alle matchende resultater".
      • Bemærk! Du kan maksimalt eksportere 2 millioner aktiver ad gangen. Hvis du har brug for oplysninger om alle dine aktiver, kan du også bruge rapporten over aktiver.
  4. Klik på Eksportér, og vælg Kommaseparerede værdier (.csv).
    • Behandlingen af filen starter.
    • Du kan gå væk fra siden eller udføre andre massehandlinger, mens filen bliver behandlet.
  5. Når filen er klar, skal du klikke på DOWNLOAD.

Filen indeholder oplysninger om alle de aktiver, du har valgt.