Find, opdater og eksportér dine aktiver

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes system til Content ID-matchning.

Du finder den komplette liste over dine aktiver i afsnittet "Aktiver" i din "Content ID"-menu.

Filtrering og søgning efter aktiver

Brug rullemenuen til filtrering til hurtigt at se komplette kategorier for aktiver eller forbedre din søgning. Denne menu giver dig også mulighed for at skifte mellem at søge blandt aktiver, du ejer, og søge blandt alle aktiver for samtlige indholdsejere på YouTube. For at se den komplette liste over tilgængelige filtre skal du klikke på pilen ved siden af søgeknappen for aktiver.

Når du har valgt dine filtreringskriterier og klikket på Anvend filtre, justeres din liste over aktiver automatisk, så den viser resultater, der matcher disse kriterier. Du kan tilføje søgeforespørgsler og modifikatorer for at få endnu bedre resultater. De filtre, du har valgt, vises i et gult banner over den deraf følgende liste over aktiver, der vises. For at fjerne et af filtrene skal du klikke på X ved siden af det.

Du kan også søge efter individuelle aktiver eller grupper af aktiver på siden Aktiver ved at bruge søgemenuen, som du finder øverst til højre på siden.

Modifikatorer for søgning efter aktiver

Søgning efter aktiver understøtter et udvalg af søgeord, der kan bruges til søgning efter specifikke karakteristika for aktiver. Du skal blot indtaste dem i feltet til søgning efter aktiver og bruge følgende syntaks:

søgemodifikator:søgeterm.

Bemærk, at der ikke er mellemrum mellem søgemodifikatoren, kolonet og søgetermen.

Klik her for at få en komplet liste over modifikatorer, der er tilgængelige i øjeblikket til søgning efter aktiver.

Alle typer aktiver

• assetid
  • custom_id

Musik

• isrc
  • song
  • grid
  • artist
  • album
  • label
  • upc

Musikvideo

• isrc
  • song
  • grid
  • artist
  • album
  • label
  • upc

Komposition

• iswc
  • title
  • writer

Tv

• show_title
  • episode_title
  • episode_nb
  • season_nb
  • tms_id

Film

• tms_id
  • title

Eksportér aktiver

Du kan når som helst eksportere listen over de aktiver, der vises på fanen Aktiver, i .CSV-format. For at gøre dette skal du klikke på linket Eksporter som CSV under din liste over aktiver. Du vil kunne følge status for din eksport undervejs.

Når din eksport er gennemført, kan du downloade .CSV-filen. Filen indeholder detaljer om alle dine aktiver svarende til de oplysninger, du vil kunne se i en rapport over aktiver, der kan downloades fra cms.youtube.com.