Brug programmet til indholdsverificering

Bemærk! Hvis du endnu ikke har en konto til programmet til indholdsverificering, skal du udfylde denne formular for at tjekke, om du er kvalificeret.

Programmet til indholdsverificering findes i Studio CMS. Sørg for, at du er logget ind på din CMS-konto for at få adgang.

Værktøjet giver dig mulighed for at søge i offentligt tilgængelige YouTube-videoer for at finde videoer med dit indhold. Du kan derefter indsende anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret for de krænkende videoer.

Find videoer, der matcher dine aktiver

Du kan søge efter videoer, der matcher dine aktiver, ved at:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Gør krav manuelt i menuen til venstre.
  3. I søgebjælken kan du angive søgeord, video-id'er eller vælge et filter.
    • Brug minus-symbolet "-" til at udelukke søgeord fra din søgning.
    • Du kan også søge efter @brugernavn eller kanal-id for at finde videoer fra en specifik uploader.
    • Du kan vælge mellem disse filtre:
      • Tilladelsesliste (hvorvidt videoen er på din tilladelsesliste eller ej)
      • Kanal-id
      • Kravstatus (hvorvidt du eller andre har gjort krav på videoen)
      • Livestream (hvorvidt videoen er en livestream eller ej)
      • Udgivelsesdato
      • Gennemgået (hvorvidt kravet er blevet gennemgået)
      • Videolængde (mindre end 4 minutter, 4-20 minutter eller over 20 minutter)
    • Når du har valgt dit filter, skal du klikke på ANVEND for at filtrere søgeresultaterne.

4. På listen med søgeresultater kan du klikke på Sortér efter øverst til højre for at sortere resultaterne på baggrund af Relevans, Udgivelsesdato eller Visninger i alt.
Tip! Klik på tallet ud for Rækker pr. side nederst på siden for at ændre det fra 30 (standard) til 10, 50 eller 100.

Indsend anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret

Før du indsender en fjernelse, skal du sørge for, at du forstår, hvilke personlige oplysninger der bliver en del af en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret.

Indsend en fjernelse

1. På siden Gør krav manuelt skal du, efter at have udvidet rækken, klikke på fanen Fjernelse øverst.
  2. Klik på VÆLG AKTIV. Der åbnes et pop op-vindue.
  3. På fanerne øverst kan du bruge Vælg aktiv til at vælge et eksisterende aktiv eller Opret aktiv til at oprette et nyt. Få flere oplysninger om oprettelse af aktiver.
  4. Når du har valgt et eksisterende aktiv på listen, skal du klikke på VÆLG. Hvis du vil oprette et nyt aktiv, skal du klikke på OPRET.
  5. I feltet Underskrift skal du angive dit fornavn og efternavn (ikke et virksomhedsnavn).
  6. Læs erklæringen under Bekræftelse, og klik derefter på afkrydsningsfeltet for at bekræfte erklæringen.
  7. Klik på FJERNELSE.

Indsend flere fjernelser

Nogle partnere kan indsende flere anmodninger om fjernelse ad gangen. Sådan anmoder du om fjernelse af mere end én video på baggrund af et enkelt aktiv:

1. På siden Gør krav manuelt skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de videoer, du vil indsende en fjernelse for.
    • Hvis du vil vælge alle videoer på en side, skal du markere afkrydsningsfeltet over listen med søgeresultater.
    • Hvis du har søgt efter video-id eller videowebadresse, kan du maksimalt anmode om fjernelse af 100 videoer ad gangen. Hvis du vil gøre dette, skal du nederst på siden tjekke, at tallet ud for Rækker pr. side er indstillet til 100.
    • I tilfælde, hvor du har brug for at fjerne mange videoer på gang ud fra et bestemt søgeord, kan du maksimalt vælge 50 resultater.
  2. Klik på FJERNELSE øverst på siden.
  3. Følg trin 3 til 6 ovenfor.
  4. Klik på SEND.

Træk anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret tilbage

Sådan trækker du en fjernelse tilbage, der er indsendt via programmet til indholdsverificering:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Klik på Videoer, der er gjort krav på i menuen til venstre.
  3. Find videoen fra din oprindelige anmodning om fjernelse. Du kan klikke på filterbjælken og vælge et relevant filter for at finde videoen hurtigere.
  4. Klik på videoens titel. Der åbnes et pop op-vindue.
  5. I sektionen Krav på video skal du klikke på Fjernelse. Der åbnes et nyt pop op-vindue.
  6. Klik på TRÆK 1 FJERNELSE TILBAGE øverst til højre.