Felmeddelandet Den här videon är inte tillgänglig på den här enheten

Jag kan inte se mina egna videor på mobila enheter

Om någon har gjort anspråk på upphovsrätten till din video kan upphovsrättsinnehavaren ha valt att förhindra att videon visas på vissa enheter (mobiltelefoner/surfplattor, Smart TV-apparater och spelkonsoler).

Om du vill veta mer om din videos status och vilka åtgärder du kan vidta besöker du YouTubes upphovsrättscenter . Du kan även läsa svar på vanliga frågor om Content ID.

Jag kan inte se andras videor på mobila enheter

Med YouTubes syndikeringsmodell kan intäktsgenererande partner välja på vilka plattformar innehållet kan visas. Mer information finns i Vanliga frågor om syndikeringsinställningar.