Foutmelding: Deze video is niet beschikbaar op dit apparaat

Ik kan mijn eigen video's niet bekijken op mobiele apparaten

Als een auteursrechteigenaar je video claimt, kan de eigenaar ervoor kiezen de video te beperken op bepaalde apparaten (mobiele telefoons/tablets, smart-tv's en gameconsoles).

Ga naar het Auteursrechtcentrum van YouTube voor meer informatie over de status van je video en de acties die je kunt ondernemen. Je kunt ook antwoorden op veelgestelde vragen over Content ID bekijken.

Ik kan video's van andere kanalen niet bekijken op mobiele apparaten

Met het distributiemodel van YouTube kunnen partners die inkomsten genereren, bepalen op welke platforms hun content beschikbaar is. Zie Veelgestelde vragen over distributie-instellingen voor meer informatie.