Foutmelding 'Deze video is niet beschikbaar op dit apparaat'

Ik kan mijn eigen video's niet bekijken op een mobiel apparaat

Als je video door een auteursrechteigenaar is geclaimd, heeft de eigenaar er mogelijk voor gekozen de weergave van de video op bepaalde apparaten te blokkeren (mobiele telefoons/tablets, Smart TV's en gameconsoles).

Ga voor meer informatie over de status van je video en de acties die je kunt ondernemen naar het auteursrechtcentrum van YouTube. Je kunt ook antwoorden op veelgestelde vragen over Content ID bekijken.

Ik kan video's van anderen niet op mobiele apparaten bekijken

Met het distributiemodel van YouTube kunnen partners die inkomsten genereren, bepalen op welke platforms hun content beschikbaar is. Zie Veelgestelde vragen over distributie-instellingen voor meer informatie.