Feilmeldingen «Denne videoen er ikke tilgjengelig på denne enheten»

Jeg kan ikke se mine egne videoer på mobilenheter

Hvis en opphavsrettseier gjør krav på videoen din, kan vedkommende velge å begrense videoen slik at den ikke kan spilles av på bestemte enheter (mobiltelefoner, nettbrett, smart-TV-er og spillkonsoller).

Hvis du vil vite mer om statusen for videoen din og hva du kan gjøre, kan du gå til Senter for opphavsrett på YouTube. Du kan også finne svar på vanlige spørsmål om Content ID.

Jeg kan ikke se videoer fra andre kanaler på mobilenheter

Med distribusjonsmodellen til YouTube kan partnere med inntektsgenerering kontrollere hvilke plattformer innholdet deres er tilgjengelig på. Du finner mer informasjon i de vanlige spørsmålene om distribusjonsinnstillinger.