Video ei ole saatavilla tässä laitteessa -viesti.

Omat videot eivät näy mobiililaitteilla

Jos tekijänoikeuden omistaja tekee videostasi vaatimuksen, hän voi halutessaan rajoittaa sen näkymistä tietyillä laitteilla (matkapuhelimilla, tableteilla, älytelevisioilla ja pelikonsoleilla).

Saat lisätietoja videon tilasta ja mahdollisista toimenpiteistä YouTuben tekijänoikeuskeskuksesta. Voit myös tutustua yleisten Content ID -kysymysten vastauksiin.

Muiden kanavien videot eivät näy mobiililaitteilla

YouTuben jakelumallin mukaan kaupallistamista käyttävät kumppanit voivat valita, millä alustoilla heidän sisältöään käytetään. Saat lisätietoja tutustumalla yleisiin jakeluasetuksia koskeviin kysymyksiin.