Fejlmeddelelsen "Denne video er ikke tilgængelig på denne enhed"

Jeg kan ikke se mine egne videoer på mobilenheder

Hvis en indehaver af ophavsret gør krav på din video, kan vedkommende vælge at begrænse visningen af videoen på visse enheder (mobiltelefoner, tablets, smart-tv'er og spillekonsoller).

Du kan få flere oplysninger om statussen for din video og de handlinger, du kan foretage, ved at gå til YouTubes center for ophavsret. Du kan også se svar på ofte stillede spørgsmål om Content ID.

Jeg kan ikke se andre kanalers videoer på mobilenheder

YouTubes distributionsmodel lader indtægtsgenererende partnere styre, hvilke platforme deres indhold er tilgængeligt på. Du kan få flere oplysninger i Almindelige spørgsmål om indstillinger for netværksdistribution.