Fejlmeddelelsen "Denne video er ikke tilgængelig på denne enhed"

Jeg kan ikke se mine egne videoer på mobilenheder

Hvis en ejer af ophavsret har gjort krav på din video, kan ejeren have valgt at begrænse videoen, så den ikke kan vises på visse enheder (mobiltelefoner, tablets, smart-tv og spillekonsoller).

Hvis du vil vide mere om status for din video og de handlinger, du kan foretage, skal du besøge YouTubes center for ophavsret. Du kan også se svar på almindelige spørgsmål om Content ID.

Jeg kan ikke se andres videoer på mobilenheder

YouTubes distributionsmodel lader indtægtsgenererende partnere styre, hvilke platforme deres indhold er tilgængeligt på. Du kan få flere oplysninger i Almindelige spørgsmål om indstillinger for netværksdistribution.