Missatge d'error "Aquest vídeo no està disponible en aquest dispositiu"

No puc veure els meus vídeos en dispositius mòbils

Si un propietari de drets d'autor ha reclamat un vídeo teu, pot ser que hagi decidit restringir el vídeo perquè no es mostri en determinats dispositius (telèfons mòbils, tauletes, televisors intel·ligents i videoconsoles).

Per obtenir més informació sobre l'estat del teu vídeo i les mesures que pots prendre, visita el Centre de drets d'autor de YouTube. També pots consultar les respostes a preguntes freqüents sobre Content ID.

No puc veure vídeos d'altres persones en dispositius mòbils

El model de distribució de YouTube permet que els partners que obtenen ingressos controlin les plataformes en què està disponible el contingut. Per obtenir més informació, consulta les preguntes freqüents sobre la configuració de la distribució.