“Hierdie video is nie op hierdie toestel beskikbaar nie”-foutboodskap

Ek kan nie my eie video’s op mobiele toestelle kyk nie

As ’n kopieregeienaar jou video opeis, kan die eienaar kies om te verhoed dat die video op sekere toestelle wys (selfone/tablette, slim-TV’s en speletjiekonsoles).

Om meer te wete te kom oor die status van jou video en wat jy kan doen, kan jyYouTube se Kopieregsentrum besoek. Jy kan ook na antwoorde op algemene Content ID-vrae gaan kyk.

Ek kan nie ander kanale se video’s op mobiele toestelle kyk nie

YouTube se verspreidingmodel laat monetiseringvennote toe om die te beheer op watter platforms hulle inhoud beskikbaar is. Sien Algemene vrae oor verspreidinginstellings vir meer inligting.