YouTuben käyttäminen mobiiliselaimilla

Voit käyttää YouTuben mobiiliversiota menemällä osoitteeseen m.youtube.com laitteesi selaimella.

Kirjaudu sisään

Kun kirjaudut sisään YouTubeen, käytössäsi ovat suosikkivideosi, ‑soittolistasi ja muita hyödyllisiä toimintoja.

Voit kirjautua sisään seuraavasti:

1. Napauta näytön oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa .
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  4. Valitse Kirjaudu sisään.
Jos et pysty kirjautumaan tilillesi, voit palauttaa Google-tilisi. Lisätietoja saat YouTuben tilejä käsittelevistä keskusteluryhmistä.

Videoiden muokkaaminen ja lataaminen ei onnistu mobiiliselaimilla, mutta voit ladata YouTube-sovelluksen, jolla voit opetella lataamaan ja muokkaamaan videoita.

Huom. Selaimessa on oltava JavaScript-tuki YouTuben mobiilisivuston käyttämiseksi.

Liikkuminen YouTubessa

Kun olet kirjautunut sisään, tärkeimmät ominaisuudet ovat saatavilla neljällä välilehdellä.

Koti

Kun avaat YouTuben mobiilisovelluksella tai selaimella, päädyt ensin Koti-välilehdelle. Siellä näet sinulle suunnattuja videosuosituksia. Videosuositukset perustuvat omiin mieltymyksiisi ja toimintaasi YouTubessa.

Jos olet jo katsellut musiikkivideoita, näet myös suosittua sisältöä ja YouTube Mix ‑soittolistoja. Voit avata Koti-syötteen milloin tahansa napauttamalla kotikuvaketta .

Trendaavat

Nousussa-välilehdellä voit tutustua trendaaviin YouTube-videoihin. Täältä löydät laajan valikoiman tämän hetken suosituimpia videoita. Voit selata videoita tai katsella vain tiettyyn aihepiiriin liittyviä videoita valitsemalla luokan (esim. musiikki tai pelit).

Tilaukset

Tilaukset-välilehdellä näet vain tilaamiesi kanavien videot. Nämä kanavat näkyvät myös sivun yläreunassa. Pääset kanavalle napauttamalla sen kuvaa.

Kirjasto

Kirjasto-välilehdeltä löydät katseluhistoriasi, soittolistasi, latauksesi ja ostoksesi.

Asetukset

Profiilikuvasi  kautta voit siirtyä asetuksiin, hakea ohjeita sekä lähettää meille palautetta mobiilisivustolla.