Utleie og kjøp på mobilenheter

Finn ut mer om utleie og kjøp på mobilenheter.

Med YouTube-mobilappen kan du se leide og kjøpte videoer samt betalte abonnementer på enkelte smarttelefoner og nettbrett.

Filmer og TV-programmer

Du finner innhold du har kjøpt, ved å åpne YouTube-appen, trykke på Bibliotek-fanen og gå til Kjøpt-delen.

Direktesendinger

Du kan se direktesendinger på Android-enhetene dine ved å åpne YouTube-appen og gå til kanalen der du kjøpte direktesendingen. Direktesendingen er fremhevet i Direkte akkurat nå-modulen mens sendingen pågår.

Betalte kanaler

Du kan se videoer fra alle betalte kanaler du abonnerer på, ved å logge på YouTube-appen, trykke på Abonnement-fanen og deretter på det aktuelle kanalikonet. Hvis du ikke ser ikonet for den aktuelle kanalen, trykker du på pilen for å se alle kanalene du abonnerer på. Sørg for at den nyeste versjonen av YouTube-appen er installert på enheten din.