Gehuurde en gekochte content op mobiele apparaten

Meer informatie over gehuurde en gekochte content op mobiele apparaten.

Op bepaalde smartphones en tablets kun je de YouTube-app voor mobiel gebruiken om gehuurde en gekochte content te bekijken.

Films en tv-programma's

Je vindt je aankopen door de YouTube-app te openen, op het tabblad Bibliotheek  te tikken en naar het gedeelte Aankopen te gaan.

Live evenementen

Je kunt live evenementen afspelen op je Android-apparaat door de YouTube-app te starten en naar het kanaal te navigeren waarop je het live evenement hebt gekocht. Actieve live evenementen staan in het gedeelte Nu live.