Vuokraukset ja ostokset mobiililaitteilla

Tutustu tarkemmin vuokraus- ja ostotoimintojen käyttöön mobiililaitteilla.

Voit katsella YouTuben vuokrauksia ja ostoksia iOS:n YouTube-sovelluksella iPhonella, iPadilla ja iPodilla.

Elokuvat ja TV-ohjelmat

YouTuben kautta ostettuja elokuvia ja TV-ohjelmia voi katsella iOS-laitteen YouTube-sovelluksen uusimmalla versiolla. Ostettu sisältö näkyy YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdellä  kohdassa Ostokset.

Jos tämä vaihtoehto ei ole näkyvissä, varmista että käytät YouTube-sovelluksen uusinta versiota.

Tietyillä alueilla sisältöä voi myös ostaa iOS-laitteella. Katso tästä artikkelista lisätietoja siitä, mikä sisältö on saatavilla alueellasi. Jos alueellasi ei tueta sisällön ostamista iOS-laitteella, voit tehdä ostokset toisella laitteella ja katsoa sisältöä iOS-laitteella alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Live-tapahtumat

Voit katsoa live-tapahtumia iOS-laitteella avaamalla YouTube-sovelluksen ja siirtymällä kanavalle, jolta live-tapahtuma ostettiin. Live-tapahtuman aikana senhetkinen tapahtuma on näkyvissä Livenä nyt ‑kohdassa.