Vuokraukset ja ostokset mobiililaitteilla

Tutustu tarkemmin vuokraus- ja ostotoimintojen käyttöön mobiililaitteilla.

Voit katsoa vuokrauksia ja ostoksia tietyillä älypuhelimilla ja tableteilla käyttämällä YouTube-mobiilisovellusta.

Elokuvat ja TV-ohjelmat

Nähdäksesi ostoksesi avaa YouTube-sovellus, napauta Kirjasto-välilehteä  ja siirry Ostokset-kohtaan.

Live-tapahtumat

Voit katsoa live-tapahtumia Android-laitteella avaamalla YouTube-sovelluksen ja siirtymällä kanavalle, jolta live-tapahtuma ostettiin. Live-tapahtuman aikana senhetkinen tapahtuma on näkyvissä Livenä nyt ‑kohdassa.