Filmleje og køb på mobilenheder

Få flere oplysninger om filmleje og køb på mobilenheder.

Du kan se lejede film, køb og betalingsabonnementer på visse smartphones og tablets med YouTube-appen til mobilenheder.

Film og tv-serier

Du kan finde dine køb ved at åbne YouTube-appen, trykke på fanen Samling og gå til sektionen Køb.

Livebegivenheder

Du kan se livebegivenheder på din Android-enhed ved at åbne YouTube-appen og gå til den kanal, hvor du købte livebegivenheden. Under en livebegivenhed vil du se den aktuelle begivenhed fremhævet i sektionen Live lige nu.

Betalingskanaler

Du kan se videoer fra alle betalingskanaler, du abonnerer på, ved at logge ind på YouTube-appen, trykke på fanen Abonnementer og trykke på det ønskede kanalikon. Hvis du ikke kan se det ønskede kanalikon, skal du trykke på pilen for at se alle de kanaler, du abonnerer på. Sørg for, at den seneste version af YouTube-appen er installeret på din enhed.