Utleie og kjøp på spillkonsoller

Velg videotypen du har kjøpt, for å finne ut om den er kompatibel med spillkonsollen din.

Finn ut mer om YouTube på spillkonsoller

Filmer og TV-programmer

Filmer og TV-programmer som er kjøpt på YouTube, kan spilles av på Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U og Nintendo Switch.

For å se en film eller et TV-program du har kjøpt, logger du på YouTube-appen og navigerer til kjøpene dine.

Hvis du ikke ser Kjøpt i navigasjonspanelet, logger du av YouTube-appen og deretter på igjen.
Direktesendinger

Du kan se på YouTube-direktesendinger på Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U og Nintendo Switch.

Sørg for at du har nyeste versjon av YouTube-appen installert på spillkonsollen din. Hvis du vil se direktesendinger, logger du på YouTube-appen på spillkonsollen, navigerer til kjøpene dine og velger sendingen du ønsker å se.

Hvis du ikke ser Kjøp i navigasjonen, logger du av YouTube-appen og deretter på igjen.