Gehuurde en gekochte content op gameconsoles

Selecteer het type video dat je hebt gekocht om te controleren of het geschikt is voor je gameconsole.

Meer informatie over YouTube op gameconsoles

Films en tv-programma's

Films en tv-programma's die je op YouTube hebt gekocht, kun je bekijken op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U en Nintendo Switch.

Je kunt gekochte films en tv-programma's bekijken door in te loggen bij de YouTube-app en naar je aankoop te navigeren.

Als Aankopen niet wordt weergegeven, log je uit en weer in bij de YouTube-app.
Live evenementen

Met Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U en Nintendo Switch kun je live evenementen op YouTube bekijken.

Zorg ervoor dat je de meest recente versie van de YouTube-app op je gameconsole hebt geïnstalleerd. Bekijk je live evenementen door in te loggen bij de YouTube-app op je gameconsole, navigeer naar je aankopen en selecteer het evenement dat je wilt bekijken.

Als Aankopen niet wordt weergegeven, log je uit en weer in bij de YouTube-app.