Vuokraukset ja ostokset pelikonsoleilla

Valitse ostamasi videon tyyppi nähdäksesi, onko se yhteensopiva pelikonsolisi kanssa.

Lisätietoja YouTubesta pelikonsoleissa

Elokuvat ja TV-ohjelmat

YouTubesta ostettuja elokuvia ja TV-ohjelmia voi katsella seuraavilla pelikonsoleilla: Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4 ja Wii U ja Nintendo Switch.

Voit aloittaa ostamasi elokuvan tai ohjelman katselun kirjautumalla YouTube-sovellukseen ja siirtymällä ostoksiisi.

Jos kohta Ostokset ei ole näkyvissä, kirjaudu ulos YouTube-sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.
Live-tapahtumat

Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Wii U ja Nintendo Switch tukevat kaikki YouTuben live-tapahtumia.

Varmista, että pelikonsoliisi on asennettu YouTube-sovelluksen uusin versio. Voit katsella live-tapahtumia kirjautumalla pelikonsolilla YouTube-sovellukseen, siirtymällä ostoksiisi ja valitsemalla tapahtuman.

Jos kohta Ostokset ei ole näkyvissä, kirjaudu ulos YouTube-sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.