Filmleje og køb på spillekonsoller

Vælg den type video, du har købt, for at se, om den er kompatibel med din spillekonsol.

Få flere oplysninger om YouTube på spillekonsoller

Film og tv-serier

Film og tv-serier, der er købt på YouTube, kan ses på Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Wii U og Nintendo Switch.

Du kan se en film eller serie, du har købt, ved at logge ind på YouTube-appen og gå til dine køb.

Hvis Køb ikke vises i navigationen, skal du logge ud og ind igen på YouTube-appen.
Livebegivenheder

Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Wii U og Nintendo Switch understøtter afspilning af livebegivenheder på YouTube.

Du skal sørge for, at du har den seneste version af YouTube-appen installeret på din enhed. Du kan se dine livebegivenheder ved at logge ind på YouTube-appen på din spillekonsol, gå til dine køb og vælge den begivenhed, du gerne vil se.

Hvis Køb ikke vises i navigationen, skal du logge ud og ind igen på YouTube-appen.