Om TV-programmer

Beste sendetid – når som helst

Hold deg oppdatert på favorittprogrammene dine med YouTube. Se gårsdagens episode eller tidligere sesonger av reality-TV, komedier, spenningsserier eller severdige dokumentarer og mye mer du ikke vil gå glipp av – akkurat når det passer deg. Du kan til og med kjøpe en sesongbillett, slik at de nyeste episodene automatisk legges til i biblioteket ditt dagen etter at de ble sendt.

Se umiddelbart – hvor som helst

Med TV-programmer på YouTube kan du strømme TV-programmer og se dem umiddelbart på mobilenheter, spillkonsoller, smart-TV-er og spillere med mediestrømming som er koblet til Internett, eller du kan se dem via en nettleser.

Alle programmene i samlingen din vises på youtube.com/purchases.

Når du kjøper en hel sesong av et program før alle episodene er sendt, mottar du de nye episodene automatisk etter hvert som de sendes.