Om tv-serier

Altid den bedste sendetid

Følg med i dine foretrukne tv-serier på YouTube. Se gårsdagens afsnit eller tidligere sæsoner af vanedannede reality-programmer, grinagtige komedier, neglebidende dramaer, betydningsfulde dokumentarer og meget mere, når det passer dig. Du kan også købe et sæsonkort, så de seneste episoder automatisk føjes til din samling, dagen efter de bliver sendt.

Se serier med det samme overalt

Med tv-serier på YouTube kan du streame tv-serier og se dem med det samme, både online og på dine mobilenheder, spillekonsoller, smart-tv'er og enheder til mediestreaming, der er forbundet til internettet.

Du kan finde alle serierne i din samling på youtube.com/purchases.

Når du køber en hel sæson af en serie, som er i gang, modtager du automatisk de nyeste afsnit, efter de er blevet sendt.