Leid og kjøpt innhold på smart-TV-er

Du kan se innhold du har kjøpt på YouTube, på datamaskiner, mobilenheter og smart-TV-er.

Android TV

Du kan se innhold du har kjøpt via YouTube, på TV-en med Android TV.

Filmer, TV-programmer og direktesendinger

Du kan se filmer, TV-programmer og direktesendinger du har leid eller kjøpt, ved å logge på YouTube-appen på Android TV og gå til Kjøpt.

Du kan også caste innhold du har leid eller kjøpt, til Android TV med Cast-knappen på telefoner, nettbrett eller datamaskiner. Du finner mer informasjon om casting til Android TV i artikkelen om casting.

Hvis du har generelle spørsmål om hvordan du bruker Android TV, kan du gå til brukerstøtten for Android TV.

Apple TV

Med Apple TV er det enkelt å se betalt YouTube-innhold på TV-en.

Denne artikkelen gjelder bare for YouTube-appen på tredje og fjerde generasjons Apple TV-enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese artikkelen om YouTube på Apple TV.

Filmer og TV-programmer

Logg på YouTube-appen for å se filmer og TV-programmer du har kjøpt på YouTube. Naviger til Mitt YouTube-fanen, og bla ned til Kjøpt for å finne og se innholdet du har kjøpt.

Direktesendinger

Hvis du vil se direktesendinger du har kjøpt, logger du på YouTube-appen og navigerer til Mitt YouTube-fanen. Kjøpet ditt vises under Kjøpt.

Smart-TV (2012-modeller og nyere)

Du finner de nyeste versjonene av YouTube TV-appen på utvalgte 2012-modeller og nyere modeller:

Filmer, TV-programmer og direktesendinger

Du kan se filmer, TV-programmer og direktesendinger du har kjøpt, ved å logge på YouTube-appen på en smart-TV og gå til Kjøpt.

Andre YouTube-apper

Hvis YouTube-appen på smart-TV-en ikke ser ut som på skjermdumpen ovenfor, bruker du sannsynligvis en tredjepartsapp som kanskje ikke er utviklet av YouTube. Det er foreløpig ikke mulig å se leievideoer, kjøpevideoer og videoer fra betalte kanaler på disse tredjepartsappene.

Other YouTube app

Merk: Du kan også se innhold du har leid eller kjøpt, på TV-en din ved hjelp av en Chromecast-enhet. Finn ut mer om å bruke Chromecast