Gehuurde en gekochte content op Smart TV's

Content die je op YouTube hebt gekocht, kun je op computers, apparaten en Smart TV's bekijken.

Android TV

Via Android TV kun je op het grote scherm genieten van content die je via YouTube hebt gekocht.

Films, tv-programma's en live evenementen

Je kunt gehuurde en gekochte films, tv-programma's en live evenementen bekijken door in te loggen bij de YouTube-app op Android TV en naar Aankopen te gaan.

Je kunt gehuurde en gekochte content ook naar Android TV casten. Hiervoor gebruik je het Cast-pictogram op je telefoon, tablet of computer. Lees dit artikel voor meer informatie over casten naar je Android TV.

Voor algemene vragen over het gebruik van Android TV raadpleeg je het Helpcentrum van Android TV.

Apple TV

Met Apple TV kun je op een eenvoudige manier van betaalde YouTube-content genieten op je televisie.

Dit artikel biedt alleen informatie over de YouTube-app op Apple TV-apparaten van de 3e en 4e generatie. Raadpleeg voor meer informatie het artikel YouTube op Apple TV.

Films en tv-programma's

Je kunt films en tv-programma's die je op YouTube hebt gekocht bekijken door in te loggen bij de YouTube-app. Ga naar het tabblad Mijn YouTube en scrol omlaag naar Aankopen om je gekochte content te bekijken.

Live evenementen

Als je gekochte live evenementen wilt bekijken, log je in bij de YouTube-app en ga je naar het tabblad Mijn YouTube. Je aankoop wordt onder Aankopen weergegeven.

Smart TV (modellen uit 2012 of later)

De nieuwste versies van de YouTube TV-app worden gebruikt op bepaalde modellen uit 2012 en later:

Films, tv-programma's en live evenementen

Je kunt gekochte films, tv-programma's en live evenementen bekijken door in te loggen bij de YouTube-app op je Smart TV en naar Aankopen te gaan.

Andere YouTube-apps

Als de YouTube-app op je Smart TV er anders uitziet dan in het bovenstaande screenshot, gebruik je waarschijnlijk een app van derden, die mogelijk niet is ontwikkeld door YouTube. Gehuurde en gekochte content en betaalde abonnementen kun je op dit moment niet in apps van derden bekijken.

Other YouTube app

Opmerking: Met een Chromecast-apparaat kun je gehuurde en gekochte content ook op je tv bekijken. Meer informatie over kijken via Chromecast