Vuokraukset ja ostokset älytelevisioilla

Voit katsoa YouTubessa ostamaasi sisältöä tietokoneilla, laitteilla ja älytelevisioilla.

Android TV

Voit katsoa YouTubessa ostamaasi sisältöä isolta näytöltä Android TV:llä.

Elokuvat, TV-ohjelmat ja livetapahtumat

Voit katsoa ostamiasi elokuvia, TV-ohjelmia ja livetapahtumia kirjautumalla YouTube-sovellukseen Android TV:llä ja siirtymällä kohtaan Ostokset.

Vuokrauksia ja ostoksia voi myös suoratoistaa Android TV:hen puhelimen, tabletin tai tietokoneen suoratoistopainikkeella . Lisätietoja suoratoistamisesta Android TV:hen on suoratoistoa käsittelevässä artikkelissa.

Vastauksia Android TV:n käyttöä koskeviin yleisiin kysymyksiin on Android TV:n ohjekeskuksessa.

Apple TV

YouTuben maksullista sisältöä on helppo katsoa televisiossa Apple TV:llä.

Tämä artikkeli koskee vain kolmannen tai neljännen sukupolven Apple TV ‑laitteiden YouTube-sovellusta. Lisätietoja on artikkelissa YouTube Apple TV:ssä.

Elokuvat ja TV-ohjelmat

Voit katsoa YouTubessa ostamiasi elokuvia ja TV-sarjoja kirjautumalla YouTube-sovellukseen. Siirry Oma YouTube ‑välilehteen. Ostamasi sisältö on kohdassa Ostokset.

Live-tapahtumat

Voit katsella ostamiasi live-tapahtumia kirjautumalla YouTube-sovellukseen ja siirtymällä Oma YouTube ‑välilehdelle. Ostoksesi näkyy kohdassa Ostokset.

Älytelevisio (vuoden 2012 ja sitä uudemmat mallit)

YouTuben TV-sovelluksen uusimmat versiot ovat käytössä tietyissä vuonna 2012 ja sen jälkeen julkistetuissa malleissa:

Elokuvat, TV-ohjelmat ja livetapahtumat

Voit katsoa ostamiasi elokuvia, TV-ohjelmia ja livetapahtumia kirjautumalla sisään älytelevision YouTube-sovellukseen ja siirtymällä kohtaan Ostokset.

Muut YouTube-sovellukset

Jos älytelevisiosi YouTube-sovellus on erinäköinen kuin yllä olevassa kuvassa, televisiossa on todennäköisesti käytössä kolmannen osapuolen sovellus, joka ei ole YouTuben kehittämä. Tällä hetkellä näillä kolmannen osapuolen sovelluksilla ei voi katsoa vuokrattua tai ostettua sisältöä eikä maksullisia tilauksia.

Other YouTube app

Huom. Voit myös katsella vuokrattua ja ostettua sisältöä TV:ssä Chromecastilla. Lue lisää katselusta Chromecastilla