Filmleje og køb på smart-tv'er

Du kan se indhold, du har købt på YouTube på computere, enheder og smart-tv'er.

Android TV

Med Android TV kan du se indhold, som du har købt gennem YouTube, på husets største skærme.

Film, tv-serier og livebegivenheder

Du kan se lejede eller købte film, tv-serier og livebegivenheder ved at logge ind på YouTube-appen på Android TV og gå til Køb.

Filmleje og køb kan også castes til Android TV med Cast-knappen på din telefon, tablet eller computer. Du kan få flere oplysninger om at caste til Android TV i artiklen om casting.

Hvis du har generelle spørgsmål til, hvordan du bruger Android TV, kan du gå til Hjælp til Android TV.

Apple TV

Med Apple TV kan du nemt se betalingsindhold fra YouTube på dit tv.

Denne artikel dækker kun YouTube-appen på 3. og 4. generation af Apple TV-enheder. Du kan få flere oplysninger i artiklen om YouTube på Apple TV.

Film og tv-serier

Log ind på YouTube-appen for at se film og tv-serier, som du har købt på YouTube. Gå til fanen Mit YouTube, og rul ned til Køb for at finde og se det indhold, du har købt.

Livebegivenheder

Du kan se dine købte livebegivenheder ved at logge ind på YouTube-appen og gå til fanen Mit YouTube. Dine køb vises under Køb.

Smart-tv (modeller fra 2012 og senere)

De seneste versioner af YouTube TV-appen findes på visse modeller fra 2012 eller senere:

Film, tv-serier og livebegivenheder

Du kan se købte film, tv-serier og livebegivenheder ved at logge ind på YouTube-appen på dit smart-tv og gå til Køb.

Andre YouTube-apps

Hvis YouTube-appen på dit smart-tv ikke ligner nogen af eksemplerne ovenfor, bruger du sandsynligvis en tredjepartsapp, der muligvis ikke er udviklet af YouTube. Lejefilm, køb og betalingsabonnementer kan ikke ses med disse tredjepartsapps i øjeblikket.

Other YouTube app

Bemærk! Du kan se filmleje og køb på dit TV med en Chromecast-enhed. Få flere oplysninger om at se med Chromecast