Titta sedan på det här

Modulen Titta sedan på det här visas för tittare som har prenumererat på din kanal som en uppmuntran att fortsätta engagera sig i dina videor. Det här avsnittet är dynamiskt på så sätt att vi alltid visar innehåll som tittarna ännu inte har sett.

Så här visas innehållet i modulen Titta sedan på det här:

1. Om du för närvarande har ett livestreamingevenemang visas det i modulen Titta sedan på det här.
  2. När en tittare hittar din kanal via en TrueView InSearch-annons visas den marknadsförda videon i modulen Titta sedan på det här.
  3. Om inget av ovanstående gäller men tittaren nyligen har tittat på en video från din kanal visas din första liknande uppladdning. Det här är alltså videon som visas som miniatyr längst upp till vänster i Liknande videor i videospelaren när en video är slut.
  4. Om inget av ovanstående gäller visas den senaste uppladdningen för din kanal.