De module 'Wat je verder kunt kijken'

Kijkers die zich op je kanaal hebben geabonneerd, zien de module 'Wat je verder kunt kijken' en worden aangemoedigd meer van je video's te bekijken. Dit is een dynamisch gedeelte: we laten gebruikers altijd content zien die ze nog niet eerder hebben bekeken.

Content wordt als volgt weergegeven in de module 'Wat je verder kunt kijken':

1. Als je een evenement livestreamt, wordt dat weergegeven in de module 'Wat je verder kunt kijken'.
  2. Als een kijker op je kanaal is terechtgekomen via een TrueView In-search-advertentie, wordt de gesponsorde video weergegeven in 'Wat je verder kunt kijken'.
  3. Als het bovenstaande niet van toepassing is en de kijker onlangs een video van je kanaal heeft bekeken, wordt de eerste gerelateerde video weergegeven die je hebt geüpload. Dit is de video waarvan de thumbnail linksboven in de videospeler bij Gerelateerde video's wordt getoond na afloop van een andere video.
  4. Als het bovenstaande niet van toepassing is, wordt je meest recente kanaalupload weergegeven.