Mitä katsoa seuraavaksi ‑moduuli

Mitä katsoa seuraavaksi ‑moduuli näytetään kanavasi tilanneille katsojille, ja sen tarkoitus on houkutella heitä katsomaan enemmän videoitasi. Osio on dynaaminen, ja siinä näytetään vain sisältöä, jota katsojat eivät ole nähneet.

Sisältöä näytetään Mitä katsoa seuraavaksi ‑moduulissa seuraavalla tavalla:

1. Jos kanavallasi on meneillään livestriimaustapahtuma, se näytetään Mitä katsoa seuraavaksi ‑moduulissa.
  2. Jos katsoja siirtyi kanavallesi TrueView in-search ‑mainoksen kautta, Mitä katsoa seuraavaksi ‑moduulissa näytetään mainostettu video.
  3. Jos kumpikaan edellisistä kohdista ei päde, mutta käyttäjä on äskettäin katsonut jonkin kanavasi videon, moduulissa näytetään ensimmäinen aiheeseen liittyvä lataamasi video. Tämä on sama video, joka näytettäisiin videosoittimen aiheeseen liittyvien videoiden näytön vasemmassa yläkulmassa, kun video päättyy.
  4. Jos mikään edellisistä kohdista ei päde, moduulissa näytetään kanavallesi viimeksi ladattu video.