Mitä kannattaa katsoa ‑moduuli

Mitä kannattaa katsoa ‑moduuli näkyy kanavasi tilanneille katsojille, ja sen tarkoitus on houkutella heitä katsomaan enemmän videoitasi. Osio on dynaaminen, ja siinä näytetään vain sisältöä, jota katsojat eivät ole nähneet.

Sisältöä näytetään Mitä katsoa seuraavaksi ‑moduulissa seuraavasti:

1. Jos kanavallasi on meneillään livestriimi, se näkyy Mitä katsoa seuraavaksi ‑moduulissa.
  2. Jos katsoja on siirtynyt kanavallesi TrueView in-search ‑mainoksen kautta, Mitä kannattaa katsoa ‑moduulissa näkyy korostettu videomainos.
  3. Jos mikään edellisistä kohdista ei päde, mutta käyttäjä on äskettäin katsonut jonkin kanavasi videon, moduulissa näkyy ensimmäinen aiheeseen liittyvä lataus. Tämä on sama video, joka näkyy videosoittimen vasemmassa yläkulmassa, kun video päättyy ja katsoja näkee aiheeseen liittyviä videoita.
  4. Jos mikään edellisistä kohdista ei päde, moduulissa näkyy kanavallesi viimeksi ladattu video.