Modulet Anbefalede videoer

Modulet "Anbefalede videoer" vises til seere, der abonnerer på din kanal, for at opfordre dem til at fortsætte med at se dine videoer. Denne sektion er dynamisk, da vi altid viser seere indhold, som de ikke har set endnu.

Sådan vises indhold i modulet "Anbefalede videoer":

1. Hvis du har en begivenhed, der streames live, vises den i modulet "Anbefalede videoer".
  2. Hvis en seer kom til din kanal via en TrueView In-Search-annonce, vises den promoverede video i "Anbefalede videoer".
  3. Hvis intet af det ovenstående gør sig gældende, men seeren for nylig har set en video fra din kanal, vises din første upload under "Relaterede". Det vil være den video, der dukker op som miniature øverst til venstre på listen "Relaterede videoer" i videoafspilleren, når en video slutter.
  4. Hvis intet af det ovenstående gør sig gældende, vises din kanals seneste upload.