Mòdul "Recomanacions per a després"

El mòdul "Recomanacions per a després" està disponible per als espectadors que s'han subscrit al teu canal per animar-los a continuar interaccionant amb els teus vídeos. Aquesta secció és dinàmica perquè sempre mostrem als espectadors contingut que encara no han vist.

El contingut del mòdul "Recomanacions per a després" es mostra de les maneres següents:

1. Si tens un esdeveniment de transmissió en directe, es mostrarà al mòdul "Recomanacions per a després".
  2. Si un espectador arriba fins al canal a través d'un anunci TrueView in-search, es mostrarà el vídeo promocionat en aquest mòdul.
  3. Si no s'aplica cap de les opcions anteriors, però l'espectador ha vist recentment un vídeo del teu canal, se li mostrarà la primera pujada relacionada. Aquest és el vídeo que es mostrarà com a miniatura a la part superior esquerra de la secció "Vídeos relacionats" del reproductor quan s'acabi un vídeo.
  4. Si no s'aplica cap de les opcions anteriors, es mostrarà el darrer vídeo que hagis penjat al canal.