Com es compten les mètriques d'implicació

Les mètriques d'implicació de YouTube (visualitzacions, m'agrades, no m'agrades i subscripcions) reflecteixen quantes vegades s'ha interaccionat amb un vídeo o un canal de YouTube. Aquestes mètriques poden ser un paràmetre important per mesurar la popularitat general del teu vídeo o canal.

Volem assegurar-nos que les teves mètriques siguin d'alta qualitat i que provinguin de persones i no de programes informàtics. Els nostres sistemes tarden una mica a determinar quins m'agrades, visualitzacions, subscripcions i no m'agrades són legítims.

Nota: durant les primeres hores després que s'hagi publicat un vídeo, pot ser que les teves mètriques tardin a mostrar-se al nostre sistema.

Canvis en les mètriques

Un cop s'hagin comptat els esdeveniments d'implicació legítims, el recompte de les mètriques s'actualitzarà amb més freqüència. El moment en què aquests canvis tenen lloc varia en funció de la popularitat i les visualitzacions d'un vídeo o canal. Tingues en compte que constantment confirmem i ajustem els esdeveniments d'implicació.

En alguns vídeos i canals, pot semblar que el recompte de les mètriques estigui congelat o que no mostri les mètriques que esperes. Les mètriques es confirmen mitjançant algoritmes perquè els creadors de contingut, els anunciants i els espectadors puguin gaudir d'una experiència justa i positiva. Per verificar que les mètriques són precises, YouTube pot alentir, congelar o canviar el recompte de les mètriques i també descartar reproduccions de mala qualitat temporalment.

Nota: fer ús de diversos dispositius per veure el mateix vídeo o reproduir el mateix vídeo en continu en diverses finestres o pestanyes són alguns exemples de reproduccions de baixa qualitat.

Visualitzacions de publicitat de pagament

Si el teu vídeo s'utilitza com a anunci a YouTube, pot ser que considerem les visualitzacions de l'anunci com a visualitzacions del vídeo. Aquestes visualitzacions de publicitat de pagament es consideren visualitzacions perquè indiquen que un espectador ha interaccionat amb el vídeo.

• Anunci in-stream omissibles: les visualitzacions de publicitat de pagament es consideraran visualitzacions:
    • Quan un usuari miri un anunci complet que duri entre 11 i 30 segons.
    • Quan un usuari miri almenys 30 segons d'un anunci que duri més de mig minut.
    • Quan un usuari interaccioni amb l'anunci.
  • Anuncis de vídeo in-feed: les visualitzacions de publicitat de pagament es consideraran visualitzacions quan un usuari faci clic a l'anunci i el vídeo comenci a reproduir-se.

Consultar les visualitzacions amb YouTube Analytics

Si estàs mirant un vídeo que has penjat tu, pots supervisar les visualitzacions amb més detall a YouTube Analytics. Tingues en compte que la secció Activitat en temps real només mostra estimacions de l'activitat de visualització potencial i les xifres poden no coincidir amb les de la pàgina de visualització.