Administrer avancerede kanalindstillinger

Du kan administrere din kanals avancerede indstillinger på siden Indstillinger på din YouTube-konto:

1. Log ind på din YouTube-konto.
  2. Klik på dit profilbillede  og derefter Youtuberstudie øverst til højre.
  3. Vælg Kanal og derefter Avanceret i menuen til venstre.

Avancerede kanalindstillinger

Vælg din landeindstilling

Du kan vælge landet for din YouTube-kanal i rullemenuen under dit profilbillede. Kvalificering til YouTubes partnerprogram er baseret på den landeindstilling, som du vælger her.

Knyt et website til din kanal

Hvis du er kanalens administrator, kan du knytte dit officielle website til YouTube-kanalen. Dette giver dig mulighed for at indarbejde signaler fra dit websites siderangering på www.google.com i YouTubes søgealgoritme.

1. Indtast webadressen i feltet Tilknyttet website.
  2. Klik på Tilføj.
  3. Bekræft tilknytningen i Google Search Console ved at følge vejledningen til valg af bekræftelsesmetode.
Opret en omdirigering fra din kanal

Du kan bruge den forkortede version af din brugertilpassede webadresse til at omdirigere dine seere til en anden kanal. I feltet Webadresse til omdirigering skal du angive webadressen på det website, som din omdirigering fører til.

Vigtigt! Webadresser til omdirigeringer er kun tilgængelige for partnere og annoncører, der har fået denne funktion aktiveret af deres partneradministrator eller salgsrepræsentant.

Hvis din webadresse f.eks. er www.youtube.com/c/YouTubeCreators, kan du få din forkortede webadresse (www.youtube.com/YouTubeCreators) til at sende seere til YouTube Nation-kanalen ved at skrive www.youtube.com/user/youtubenation eller www.youtube.com/channel/UCUD4yDVyM54QpfqGJX4S7ng i feltet Webadresse til omdirigering.

Konfigurer betingede omdirigeringer for din kanal

Du kan omdirigere personer, der besøger din kanal, til en anden kanal baseret på deres sprog, placering, alder eller køn.

Vigtigt! Betingede omdirigeringer er kun tilgængelige for partnere og annoncører, der har fået denne mulighed aktiveret af deres partneradministrator eller salgsrepræsentant.

For hver række kan du tilføje en regel for at konfigurere den betingede omdirigering. Regler matches oppefra og ned, og den første regel, der matcher en bruger, bliver anvendt. Her er de regler, du kan anvende:

• Sprog og sted: Angivet med komplette eller delvise landestandarder (en_us, en_ eller _us).
  • Alder: Angivet med en sammenligning (<, <=, >, >=) og et tal.
  • Køn: Angivet med m eller f.
  • Destination: Enten et kanalnavn eller _block. Brugere, der matcher destinationen _block, bliver omdirigeret til /Channels.

Eksempel på betingede omdirigeringer

Eksempel på omdirigering Omdirigeringsresultat
en_,Channelname Beholder alle engelsktalende på denne kanal.
,Channelname Beholder alle brugere på denne kanal.
_us,<21,_block Blokerer alle brugere i USA, der er under 21, så de ikke kan besøge denne kanal.

_us,>=21,f,Channelname

_block

Beholder alle brugere i USA, der er 21 år eller ældre og kvinder, på denne kanal og blokerer alle andre brugere.
Knyt YouTube-kanal til ejendoms-id i Google Analytics

Du kan integrere din kanal med Google Analytics for at få en bedre forståelse for besøg på din nuværende kanalside. Dette kan være nyttigt, hvis du bruger adskillige Google-produkter og gerne vil dele data på tværs af de forbundne konti. Få flere oplysninger om brug af ejendomme i Google Analytics.

Hvis du vil tjekke visningstid, trafikkilder eller demografiske oplysninger for din YouTube-kanal, kan du bruge YouTube Analytics.
  1. Log ind på din Google Analytics-konto.
  2. Kopiér din ejendoms sporings-id. Hvis du ikke har konfigureret et id, kan du få mere at vide om, hvordan du konfigurerer en ejendom i Google Analytics.
  3. Gå til dine avancerede YouTube-indstillinger
  4. Indsæt dit sporings-id i ejendomssporings-id i Google Analytics nederst.
  5. Klik på Gem.