Återaktivera dold kanal

Om du får meddelandet ”Det finns innehåll på din YouTube-kanal, men den har inaktiverats” på sidan Videor innebär det att din kanal är dold och att andra användare inte kan se dina videor eller annat innehåll som finns där just nu.

Det här kan bero på att du valt att dölja kanalen i Google-kontots inställningar.

Du kan fortfarande visa och gilla videor och prenumerera. Sådana aktiviteter är helt privata. Om du vill att andra ska kunna se ditt innehåll eller om du vill ladda upp videor, kommentera eller använda spellistor måste du aktivera kanalen.

Så här aktiverar du kanalen och gör innehållet synligt

1. Logga in på YouTube.
  2. Öppna sidan för att skapa en kanal och fyll i formuläret. Då återställs din YouTube-kanal.
    • Välj inte ”Klicka här om du vill använda ett företag eller ett annat namn” i formuläret. Om du gör det skapar du en ny kanal i stället för att återställa den som är dold.
  3. När du har återskapat en offentlig kanal kan du ange att andra ska kunna se dina videor och spellistor på sidan Videor.