Återaktivera dold kanal

Får du meddelandet ”Det finns innehåll i din YouTube-kanal, men den har inaktiverats” i Videohanteraren? Det betyder att din kanal är dold och att andra användare för närvarande inte kan se videor och annat innehåll.

Det här kan bero på att du valt att dölja kanalen i Google-kontots inställningar.

Du kan fortfarande visa och gilla videor och prenumerera. Sådana aktiviteter är helt privata. Om du vill att andra ska kunna se ditt innehåll eller om du vill ladda upp videor, kommentera eller använda spellistor måste du aktivera kanalen.

Så här aktiverar du kanalen och gör innehållet synligt

1. Logga in på YouTube.
  2. Öppna sidan för att skapa en kanal och fyll i formuläret. Då återställs din YouTube-kanal.
    • Välj inte ”Klicka här om du vill använda ett företag eller ett annat namn” i formuläret. Om du gör det skapar du en ny kanal istället för att återställa den som har varit dold.
  3. När du har återskapat en offentlig kanal kan du ange att andra ska kunna se dina videor och spellistor i Videohanteraren.